Gulvklud

Varenummer:
412550

Gulvklud

Varenummer:
412550
225,00 DKK
På lager
1-3 hverdages levering

Ubleget gulvklud (syklud) af 65% bomuld/15% viskose/20% polyester – kan dekoreres med garn, der sys igennem maskerne. Bør ikke vaskes

Denne gulvklud til at sy på har (hvis man ikke vasker den) en vævning med forhøjede løkker/masker, som er nemme for små børn at stikke en ryanål med garn igennem. Start i kludens øverste højre hjørne. Læg garnet dobbelt i ryanålen, og lav en knude i enden, evt. om den første løkke. Derved trækker barnet ikke garnet af nålen. Nu kan der stikkes igennem løkkerne vandret frem og tilbage, hvorved et stribemønster dannes. Det anbefales at vælge glat bomuldsgarn, da det fungerer nemmest for barnet. Variation: Tilføj evt. en perle (med stort hul) mellem løkkerne som ekstra effekt for det mere øvede barn.

At sy på en gulvklud/syklud er en klassisk aktivitet i mange børnehaver for børn i alderen 4-5 år, men kan også være en hyggelig aktivitet i hjemmet for de mindste. Det lille syprojekt, som kan tilgås løbende over en længere periode, stimulerer barnets koncentrationsevne, finmotorik, fordybelse samt vedholdenhed. Det færdige håndarbejde kan forfines, ved at en voksen syr et bagstykke på af bomuldslærred, så kluden får en funktion som pude med fyld

Specifikationer
Varenummer412550
FarveHvid
Enhedstk.
SæsonBasis
Ean nummer5712854444163
Detailmængde 10 stk.
Indholdsmængde 10 stk.
B cm
L cm
str. 43x47 cm
Farvelys natur

Levering
Der vil normalt gå 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.