Flettet nøglesnor af imiteret faldskærmsline

Flettet nøglesnor af imiteret faldskærmsline

Inspiration: 14137

Fra: 22,00 kr

Til: 200,90 kr

Pris som konfigureret: 0,00 kr

Inkl. moms

Lagerstatus: På lager

Fra: 22,00 kr

Til: 200,90 kr

Den kraftige nøglesnor er flettet af imiteret faldskærmsline på samme vis som et jødisk sabbatbrød. Hertil er brugt 3 lange snore, lagt dobbelt til 6 snore. I den ene ende er en karabinhage isat, mens en nøglering er monteret i den anden.

Sådan gør du
Guide step 1
1.
Til en nøglesnor i længden 80 cm: Klip 3 stk. snore á 3 meter og træk dem alle igennem øjet på karabinhagen, så de ligger dobbelt (6 snore). OBS! Hver snor er i denne vejledning monteret med en forskelligfarvet perle. Dette er kun ment som hjælp.
Guide step 2
2.
Grøn flyttes over sort og under gul.
Guide step 3
3.
Brun flyttes ud til højre. Flyt blå under alle de andre snore og ud mod den brune. (Husk løbende at stramme fletningen til).
Guide step 4
4.
Flyt blå tilbage mod venstre - hhv. over den røde og under den sorte. Stram fletningen til.
Guide step 5
5.
Grøn flyttes ud til venstre. Flyt brun under alle de andre snore og ud mod den grønne. Fortsæt med brun mod højre - hhv. over gul og under blå.
Guide step 6
6.
Rød flyttes ud til højre. Flyt grøn under alle de andre snore og ud mod den røde. Fortsæt med grøn mod venstre - hhv. over sort og under brun.
Guide step 7
7.
Gul flyttes ud til venstre. Flyt rød under alle de andre snore og ud mod den gule. Fortsæt med rød mod højre - hhv. over blå og under grøn.
Guide step 8
8.
Sort flyttes ud til højre. Flyt gul under alle de andre snore og ud mod den sorte. Fortsæt med gul mod venstre - hhv. over brun og under rød.
Guide step 9
9.
Blå flyttes ud til venstre. Flyt sort under alle de andre snore og ud mod den blå. Fortsæt med sort mod højre - hhv. over grøn og under gul.
Guide step 10
10.
Til ønsket længde fortsættes fletningen som anvist (trin 2-9).
Guide step 11
11.
Træk enderne igennem en nøglering og klip dem til. Ved brug af lighter smeltes enderne sammen og fast på fletningen.
Guide step 12
12.
Skjul samlingen: Klip et stykke line, læg dens ende mod nøgleringen og lav en løkke mod venstre på ca. 3 cm. Nu vikles snoren rundt om samlingen fra venstre mod højre, til den skjules. Afslutning: Stik snoren ind i løkken og træk i modsatte ende for at 'låse'.
Guide step 13
Eksempel

Køb varerne til idéen

Pris som konfigureret: 0,00 kr

Inkl. moms