Fisk lavet af garn og plastaffald

Varenummer:
v15683

Fisk lavet af garn og plastaffald

Varenummer:
v15683

Denne idé lærer børnene om FN’s Verdensmål 14, som skal bevare og sikre bæredygtig brug af verdens have og deres ressourcer. For at passe på livet i havene skal vi minimere forurening og beskytte dyr, fisk og planter.

Lav fisk af pap, garn og plastaffald. Skær fiskene ud af pap fra en papkasse og beklæd figuren med akrylgarn. Lav detaljer på fisken med små stykker plast. Det hele limes fast med sticky base. Snak med børnene om, at det er vigtigt at bruge skraldespanden, så plast ikke ender i havet. Dette er et oplagt projekt for børn til arbejdet med FNs verdensmål 14: Livet i havet.

Din tilpasning
Kreativ idé
Fisk lavet af garn og plastaffald
Fisk lavet af garn og plastaffald

På lager

17,95 DKK

Oversigt
  Kreativ idé
  Sådan gør du
  Guide step %d
  1
  Start med at samle plastaffald fra husholdningen, der skal bruges som pynt på fiskene. Snak med børnene om, at akrylgarn også er lavet af plast.
  Guide step %d
  2
  Tegn en fisk op i størrelsen 15-20 cm på pap eller kraftigt karton fx fra en skoæske eller papkasse. Skær fisken ud med en hobbykniv på et skæreunderlag.
  Guide step %d
  3
  Påfør sticky base på fiskens for- og bagside med fingrene. Tag et lille område ad gangen.
  Guide step %d
  4
  Vikl garn omkring den klæbende overflade, så pappet skjules. Fortsæt med at påføre sticky base på endnu et stykke af pappet og vikl garn omkring, indtil hele fisken er dækket. Enderne af garnet fæstnes med en lille klat sticky base.
  Guide step %d
  5
  Dekorer fisken med det indsamlede plastaffald, som fastgøres med sticky base. Giv fx fisken øjne, finner osv.
  Guide step %d
  6
  Lad fisken tørre til næste dag. Læg den på en banderole fra garn, på en kop eller lignende, så den ikke klæber fast til underlaget.
  Guide step %d
  7
  Monter evt. en magnet på bagsiden eller sæt en snor i til ophæng.
  Gå også på opdagelse i:
  Tilbage
  Jeg handler som
  Fortsæt som gæst
  <strong>{{trans "Your benefits of login" }}</strong><br><br> ✔ {{trans "Your personal wishlist" }}<br><br> ✔ {{trans "See your order history" }}<br><br> ✔ {{trans "Easy checkout" }}
  <strong>{{trans "Your benefits of login" }}</strong> <br><br> ✔️ {{trans "Your special prices" }}<br><br> ✔️ {{trans "Special B2B products" }}<br><br> ✔️ {{trans "B2B marketing universe" }}
  <strong>{{trans "Your benefits of login" }}</strong><br><br> ✔ {{trans "Content especially for you" }}<br><br> ✔ {{trans "Your special prices" }}
  Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.