ES Batik fikseringsmiddel

Varenummer:
33353

ES Batik fikseringsmiddel

Varenummer:
33353
Tilbudspris 26,31 DKK Vejl. pris inkl. moms 30,95 DKK
På lager
Levering er 1-3 hverdage
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

Fikseringssalt, der sørger for at farven holder, når du giver nyt liv til gamle klæder.

Bruger du fikseringssalt i dine farvningsprojekter, slipper du for, at farven smitter af i vask. Du kan bruge saltet i et farvebad eller direkte i vaskemaskinen. Farvebadet laver du ved at opløse 1 kg fint køkkensalt med 2 liter varmt vand. Tilsæt yderligere 4 liter vand (30-60 grader), 100 ml flydende batikfarve og 200 gram fikseringssalt – rør rundt og farvebadet er klar. Læg nu tekstilerne af bomuld i farvebadet – og skyl dem i flere hold vand, indtil vandet er klart. Vask til sidst i vaskemaskine ved 30-60 grader.

Der næsten ingen grænser for, hvor mange tekstiler du kan forvandle med tie dye-teknikken – du fx farve:.

  • Viskestykker
  • T-shirts
  • Muleposer
  • Tasker
  • Grydelapper
  • Pudebetræk
.

Tie dye, også kaldet batik, er en gammel farvningsteknik, som var populær i 60’erne og 70’erne. Men nu er den farvemønstrede look vendt tilbage – og den hitter både blandt børn, unge og voksne. Med tie dye kan mønstre og farver få frit spil på gamle klæder – og det rammer lige ned i bæredygtighedstrenden. Gamle T-shirts, viskestykker og pudebetræk kan pludselig få et helt nyt look. På den måde er tie dye en vigtig teknik indenfor upcycling – for her handler det netop om at tilføje ny værdi til gamle ting. Vil du selv i gang med tie dye og batik, kræver det næsten ingen forberedelse. Det eneste, du skal bruge, er en balje, flydende batikfarve og fikseringssalt. Når du har disse ting, kan du straks gå i gang med at forvandle dit gamle tøj til farvestrålende herligheder

15%
Specifikationer
Varenummer33353
Enhedps.
SæsonBasis
Ean nummer5708848120007
Detailmængde 1 ps.
Indholdsmængde 200 g

Levering
Levering er 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 249,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du 30 dages udvidet returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Advarsel. H315 Forårsager hudirritation. H319 Forårsager alvorlig øjenirritation. H335 Kan forårsage irritation af luftvejene. P101 Hvis der er brug for lægehjælp, medbring da beholderen eller etiketten. P102 Opbevares utilgængeligt for børn. P260 Indånd ikke pulver. P305+P351+P338 VED KONTAKT MED ØJNENE: Skyl forsigtigt med vand i flere minutter. Fjern eventuelle kontaktlinser, hvis dette kan gøres let. Fortsæt skylning. P310 Ring omgående til en GIFTINFORMATION/læge. P501 Indholdet/beholderen bortskaffes i henhold til de lokale og nationale forskrifter.
Sikkerhedsdatablad
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.