Kuvert

Varenummer:
20526

Kuvert

Varenummer:
20526
83,95 DKK
På lager
3-5 hverdages levering

Konvolut af superlækkert kvalitetspapir til de søde små hilsner og smukke invitationer.

Konvolutten med det håndskrevne brev eller hjemmelavede invitation er efterhånden gået hen og blevet et levn fra gammel tid. Alt kommunikationen i dag foregår mest online, fordi det er hurtigt og effektivt. Men måske er det ikke helt tosset at have kuverter liggende i skuffen. Det kan nemlig hurtigt sætte et smil på læben at se en lille hilsen i postkassen, der plejer at være tom. Den fine, hvide farve gør det muligt at bruge din frie fantasi til at dekorere konvolutten udenpå. Måske inspirerer kuverten endda til at sende julekort rundt til familie og venner. Måske skal du overveje at gå tilbage til den gode gamle kommunikationsmetode, der er fyldt med nostalgiske følelser. Det er hyggeligt at sidde fordybet i et brev til en nær ven, fordi det er en måde at komme helt ned i tempo på. Det personlige brev er derfor en skøn afveksling fra den gængse chatbesked.

Livets store fester og højtider kalder ofte på invitationer og kærlige hilsener på kort, du måske selv har kreeret. En smuk kuvert gør for mange en stor forskel, og den klassiske, hvide kuvert er ikke superpopulær uden grund. Dens udtryk gør den velegnet til bryllupsinvitationer, den runde fødselsdag, konfirmationen, men også til brevet skrevet på matchende papir med en sirlig håndskrift. Så betyder kvalitet meget for dig, er denne kuvert et rigtigt godt valg, og så er prisen ovenikøbet meget fornuftig.

Specifikationer
Varenummer20526
Enhedpk.
Ean nummer5712854174138
Gramvægt 120 g
Detailmængde 1 pk.
Indholdsmængde 50 stk.
Paperformat
kuvert str. 11,4x16,2 cm
Farveråhvid

Levering
Der vil normalt gå 3-5 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.