FRI FRAGT: Brug koden* FRI2021 netop nu og få fri levering, når du køber for mere end 199 kr.

Enhjørning halskæde lavet af krympeplast med motiv

Varenummer
v14854

Enhjørningmotiver er fortrykte på krympeplast og farvelægges med farveblyant, motivet klippes ud og et hul laves til senere montering af halskæde. Motivet krymper til 1/3 størrelse i alm. ovn. Kvast laves af bomuldsnøre og sættes som pynt i halskæden.

Køb produkterne til idéen

* Påkrævede felter

Samlet pris for valgte produkter
Din tilpasning
Enhjørning halskæde lavet af krympeplast med motiv
Enhjørning halskæde lavet af krympeplast med motiv

På lager

19,95 DKK

Oversigt
  Sådan gør du
  Guide step %d
  1
  Motivet på krympeplasten farvelægges med farveblyanter, herefter klippes motivet fri, og der laves et hul med en hultang eller hulmaskine. Husk, at hullet også krymper til ca. 1/3 størrelse. Motivet lægges i ovn ved 170 grader og krympes.
  Guide step %d
  2
  Kvasten laves ved at vikle snor omkring 3 fingre, et stykke snor bindes igennem den ene ende og et andet stykke snor vikles rundt omkring den ene ende for at lave en fin top på kvasten. Til sidst klippes kvasten op i modsat ende - her kan man også justere længden ved at klippe den til. For flere trin-billeder og en nærmere forklaring på hvordan man let laver en kvast, kan du se ide nr. 14931.
  Guide step %d
  3
  Til sidst monteres kvasten og motivet i hver sin O-ring i en kuglekæde halskæde, der klippes til i ønsket længde. Luk kuglekæden med dens medfølgende lås.
  Guide step %d
  Variant
  -
  Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.