Elastiksnor

Varenummer:
615420

Elastiksnor

Varenummer:
615420
38,95 DKK
På lager
Levering er 2-4 hverdage
  • truck-icon.png
  • Billig fragt fra kun 33 kr.

  • return_black.svg
  • Udvidet returret 30 dage.
  • e-maerke.svg

Stærk og elastisk nylonsnøre til de hjemmelavede smykker.

At lave smykker er indbegrebet af hygge, fordybelse og kreativitet. Resultatet af anstrengelserne kan gøre gavn og pynte i dit håndled eller halsen efterfølgende. Kast dig over den enkle og ukomplicerede nylonsnøre, der higer efter din kreative udfoldelse. Både store og små kan dykke ned i farverige perler og bløde fjer og lege med forskellige udtryk. En feminin og enkel perlearmbånd eller en smart og rustik halskæde. Mulighederne er mange, når først du har den elastiske nylonsnøre og pyntelementer klar. Når du skal vælge perler, bør du sikre dig, at elastikkens diameter skal kunne trækkes igennem perlens hul. Elastikken er stærk, men vil du trække mange store glasperler på, bør du måske overveje smykkewire eller stærk smykketråd til dit kreative smykkeprojekt..

Inden længe står både familier og venner i kø for at få fat på de unikke smykkekreationer fra den selverklærede smykkedesigner, som du efterhånden kan kaldes. Dit hobbyrum er nu dit smykkeværksted og paletten og malerpenslen er skiftet ud med smykkesnor og perler. Dit smykkeskrin bugner helt af de mange vidunderlige smykker, du har skabt. De kan give et hvilket som helst outfit et festligt pift. Invitér din veninder, mor eller søster og lad dem få en del i smykkefremstillingens mange glæder. Så kan I sammen gå amok i den indbydende smykkebuffet, der byder på alt fra ferskvandsperler og rocaiperler til perlemorsperler og fjer.

Specifikationer
Varenummer615420
Enhedrl.
SæsonPåske
EAN5707167237182
Detailmængde 1 rl.
Indholdsmængde 10 m
Motiv/form rund
tykkelse 0,8 mm

Levering
Levering er 2-4 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 249,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du 30 dages udvidet returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.