Spar op til 80% i årets bedste kreative sommerudsalg til dine og børnenes sommer-sysler: se tilbuddene her

Elastiksnor

Varenummer
615340

Elastiksnor

Varenummer
615340
33,00 DKK
På lager
3-5 hverdages levering
Skift variant

Stærk nylon i elastisk kvalitet til fremstilling af smykker

Sæt nylonsnøren på en perlenål og træk perler på. Afslut med en fast knude

At lave smykker, er for mange indbegrebet af hygge, fordybelse og kreativitet, hvor produktet af anstrengelserne, kan gøre gavn og pynte efterfølgende. Skal du i gang med at lave smykker - og foretrækker det enkle og ukomplicerede, er smykkeelastik med perler en rigtig god start for både børn og voksne. Denne elastiske snøre, er velegnet til armbånd og halskæder, hvorpå der kan trækkes perler i mange forskellige udgaver og materialer. Når du skal vælge perler, bør du sikre dig, at elastikkens diameter ( som jo fordobles, når du har trukket den på en perlenål) skal kunne trækkes igennem perlens hul. Elastikken er stærk. Men vil du trække mange store glasperler på, bør du måske overveje alternativet smykkewire ( plastbelagt metalwire ) eller stærk smykketråd til dit smykkeprojekt

Specifikationer
Varenummer 615340
Enhed rl.
Sæson Basis
Ean nummer 5707167460504
Detailmængde 1 rl.
Indholdsmængde 10 m
Motiv/form flad
tykkelse 1 mm

Levering
Der vil normalt gå 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.