Edding 404 tusch

Varenummer:
25029

Edding 404 tusch

Varenummer:
25029
27,25 DKK
På lager
Levering er 1-3 hverdage
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

Ekstra tynd permanent tusch med rund spids, som du kan tegne og skrive med på alverdens overflader.

Denne alkoholbaseret tusch har en fast og tynd filtspids, som hjælper dig med at gøre dit skrive- og tegnearbejde mere præcist. En tusch som denne er derfor det perfekte skriveredskab til dit kreative hjemmekontor. Husk at sætte hætten på efter brug, så tuschen ikke tørrer ud.

Tuschen er altid klar på kreative projekter af den ene eller anden slags:.

  • Brug tuschen, når navnene på bordkortene skal stå snorlige
  • Tegn fine ansigter på søde figurer af karton
  • Skriv små hilsner på hjemmelavede postkort
.

Selvom vi i dag skriver alting på computere og mobiler, er en tusch stadig et uundværligt skriveredskab. Måske har du allerede en tusch liggende i inderlommen på din taske eller i blyantsholderen på dit skrivebord – for der er mange situationer i dagligdagen, hvor du kan få brug for en marker. Det kan være en huskeseddel eller en indkøbsliste, du hurtigt skal have skrevet, men det kan også være et kreativt projekt, som kræver de helt rigtige streger. Vores permanent tusch passer heldigvis til mange forskellige projekter – og mangler du andre skriveredskaber, kan du altid udforske vores store udvalg kontorartikler. Her finder du tuscher, kuglepenne og blyanter i forskellige farver og tykkelser

Specifikationer
Varenummer25029
Enhedstk.
SæsonBasis
Ean nummer4004764028313
Detailmængde 1 stk.
Indholdsmængde 1 stk.
streg 0,75 mm
Farve sort

Levering
Levering er 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 249,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du 30 dages udvidet returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.