Edding 404 tusch

Varenummer:
25035

Edding 404 tusch

Varenummer:
25035
25,95 DKK
På lager
1-3 hverdages levering
Skift variant
  • 1 Stk., Streg 0,75 mm, Rød
  • 1 Stk., Streg 0,75 mm, Grøn
  • 1 Stk., Streg 0,75 mm, Sort
  • 1 Stk., Streg 0,75 mm, Blå

Praktisk permanent tusch til de store skriverier og små kruseduller.

Tuschen har den faste, tynde filtspids, der gør det nemt for dig at gøre bogstaverne præcise og læselige. En marker er derfor den ideelle tusch at have derhjemme og på kontoret. Den tværes ikke let ud, men er du typen, der malede udenfor stregerne som barn, kan du heldigvis skrue ned for beskyttertrangen, for dine møbler skal ikke dækkes ind i et utal af voksduge, Stregerne kan du let fjerne med lidt husholdningssprit på en fugtig klud. Så bare ånd lettet op, for hvad end det er prik, streg eller krusedulle, kan du nemt fjerne det igen.

Skal huskesedlen skrives i en rivende fart eller skal noterne på arbejdet kunne tydes af dine kollegaer? Så er det vigtigt at have den rigtige marker lige ved hånden. I weekenden er tuschen måske i stedet blevet et nyttigt redskab i legen. Når stenen, I fandt på strandturen, skal gøres levende, har I tuschen klar til at tegne et par store, runde øjne på. Men hvorfor stoppe dér, når tuschen virker på både træ, stof, glas, plast og metal? Du kan bare gå amok med skriverierne og dyrke dekorationsglæden, for tuschen skal nok holde hele vejen. Et mere praktisk redskab i hverdagen skal man lede længe efter.

Specifikationer
Varenummer25035
FarveRød
Enhedstk.
SæsonBasis
Ean nummer4004764028351
Detailmængde 1 stk.
Indholdsmængde 1 stk.
streg 0,75 mm
Farverød

Levering
Der vil normalt gå 3-5 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.