Edding 370 tusch

Varenummer:
25005

Edding 370 tusch

Varenummer:
25005
25,95 DKK
På lager
Levering er 1-3 hverdage
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

Alkoholbaseret, permanent tusch med rund spids, som du kan tegne og skrive med på alverdens overflader.

Denne tusch gør det nemt for dig at lave tydelige prikker, lige steger og letlæselige bogstaver — det sørger den faste, runde filspids for. Derfor er det også en god tusch at have på kontoret, hjemmeskrivebordet eller i skolen. Den tværer ikke let ud, og kommer du til at ramme forbi papiret, kan du nemt fjerne det igen — du skal bare bruge lidt husholdningssprit på en fugtig klud.

Tuschen kan blive et uundværligt redskab i dine kreative projekter — du kan fx bruge den til at:.

  • Tegne øjne, næse og mund på dine figurer
  • Skrive tydelige navne på bordkortene
  • Lave sjove detaljer på magneterne af krympeplast
.

Det er vigtigt at have en rigtig god tusch ved hånden — det gælder både, når du skriver huskesedlen, og når påskekyllingen skal have øjne, næse og mund. I weekenden kan tuschen hurtigt blive et nyttigt redskab i børnenes leg. Her ligger tussen klar på bordet, så børnene kan bruge den til alle deres streger — både de skæve, lige og kreative af slagsen. Men en marker som denne har også en praktisk funktion, som især voksne elsker. For har tuschen i mere end én farve, kan den blive brugt som et vigtigt planlægningsredskab. Du kan nemlig bruge de forskellige farver tusser til at skabe mere struktur og overblik i familiekalenderen — du giver bare hvert familiemedlem en unik farve, så bliver kalenderen straks meget nemmere at gennemskue. Denne tusch er dermed et skriveredskab, som kan bringe glæde hos både børn og voksne. Er du på udkig efter flere tuscher eller markers, har vi et stort udvalg af kontorartikler her på hjemmesiden. Her er tuscher og markers i mange forskellige tykkelser og farver — så du kan helt sikkert finde nogle, der matcher dine behov

Specifikationer
Varenummer25005
Enhedstk.
SæsonBasis
Ean nummer4004764089901
Detailmængde 1 stk.
Indholdsmængde 1 stk.
streg 1 mm
Farve sort

Levering
Levering er 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 249,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du 30 dages udvidet returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.