Halloween Sale! Brug koden: HALLOWEEN25 og spar 25%* på hele vores sortiment t.o.m. 31/10 2021.
Indlæser...

Edding 370 tusch

Varenummer:
25005

Edding 370 tusch

Varenummer:
25005
24,95 DKK
På lager
1-3 hverdages levering

Alkoholbaseret, permanent, tusch med robust rund spids. En populær tynd marker til alverdens overflader.

Tuschen har den faste filtspids, der gør det nemt for dig at gøre bogstaverne præcise og læselige. Det er derfor den ideelle tusch at have derhjemme og på kontoret. Den tværes ikke let ud, men er du typen, der malede udenfor stregerne som barn? Så har du måske også brug for at vide, at det nemt kan fjernes med lidt husholdningssprit på en fugtig klud.

Skal huskesedlen skrives i en rivende fart, eller skal noterne på arbejdet kunne tydes af dine kollegaer? Så er det vigtigt at have den rigtige tusch lige ved hånden. I weekenden er tuschen måske i stedet blevet et nyttigt redskab i legen. Når tegnepapiret er fundet frem på bordet, har I tuschen klar til stregerne, både de skæve, de lige og de kreative. Men hvorfor stoppe dér, når tuschen virker på både træ, stof, glas, plast og metal? Du kan bare gå amok med skriverierne og dyrke dekorationsglæden, for tuschen skal nok holde hele vejen.

Specifikationer
Varenummer25005
FarveSort
Enhedstk.
SæsonBasis
Ean nummer4004764089901
Detailmængde 1 stk.
Indholdsmængde 1 stk.
streg 1 mm
Farvesort

Levering
Der vil normalt gå 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.