Dyrefigur

Varenummer
57973
19,95 DKK
På lager
1-3 dages levering
Skift variant

Fritstående figur/trædyr af lyst træ, som let dekoreres med Plus Color hobbymaling og lign

Afhængigt af dekoration kan trædyret eventuelt forinden slibes let med sandpapir. Den dækkende Plus Color hobbymaling, som findes i et hav af farver, er fortrinlig til maling af figuren. Malingen findes også i en tusch variant, som er rigtig fin til små detaljer på figurens tørre overflade. Hvis du ønsker et bejdset udtryk, kan Plus Color fortyndes med vand – og i så fald anbefales en efterfølgende lakering af overfladen med en vandbaseret akryllak. Det bejdsede udtryk kan evt. kombineres med streger og mønstre lavet med en elbrænder, inden der males med den fortyndede maling.

Dyret kan udover at stå til pynt også indgå i børns leg, evt. med andre dyr fra samme serie af træfigurer

Specifikationer
Varenummer 57973
Enhed stk.
Sæson Basis
Ean nummer 5712854430937
Detailmængde 1 stk.
Indholdsmængde 1 stk.
B cm
L 19 cm
H 9,5 cm
Motiv/form Skildpadde
tykkelse 3,8 cm
Træsort krydsfiner
Dybde dybde cm

Levering
Der vil normalt gå 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.