Dun

Varenummer:
51662

Dun

Varenummer:
51662
517,00 DKK
På lager
Levering er 3-5 hverdage

Superbløde kalkundun, der gør dine kreative projekter flyvende..

De fine kvalitetsdun kan anvendes i mange kreative sammenhænge, hvor man ønsker det florlette, lodne look på en overflade. Påsken kalder på fjer i alle størrelser og former. Her skal de kyllingerne og hønsene iklædes en smuk fjerdragt, der gør dem indbydende til påsken. Men dekorationsdun er mere end bare en påsketing. De kan lystigt bruges til forskellige ting i hobbyuniverset. De små yndige engle skal bruge vinger til at flyve, og de fine prinsesserne skal have fjer på kjolen. Med dun har du mange dekorationsmuligheder at vælge imellem..

Der er vist ingen chance for, at dine små påskekyllinger kommer til at fryse med deres pålimede fjerdragt. Superbløde og dekorative står de fremme på hylden og praler med dine kreative pynteevner. Fuglereden udgør til gengæld påskebordets midtpunkt. Det er ganske vist ikke friske, udrugede æg, der ligger i reden, men de autentiske dun du har placeret, får den til at ligne den ægte vare. Måske skal du bruge resten af fjerdunene til at færdiggøre den drømmefanger, du altid har ønsket at lave. Med de små kalkundun liggende i krea-skuffen, dukker stadig flere og flere idéer op, som du snart vil i gang med. Din kreativitet idéer får med andre ord en flyvende start, når du har dunene mellem hænderne.

Specifikationer
Varenummer51662
Enhedpk.
Ean nummer5707167422823
Detailmængde 1 pk.
Indholdsmængde 500 g
str. 7-8 cm
Farvehvid

Levering
Der vil normalt gå 3-5 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.