Dukker lavet af tøjklemmer

Dukker lavet af tøjklemmer

Inspiration: 15705

Fra: 18,00 kr

Til: 13.330,35 kr

Pris som konfigureret: 0,00 kr

Inkl. moms

Lagerstatus: På lager

Fra: 18,00 kr

Til: 13.330,35 kr

Lav selv små dukker af gammeldags tøjklemmer med prop. Dekorer dem med hobbymaling, tusch, chenille og filt for at skabe forskellige udtryk.
Sådan gør du
Guide step 1
Step 1.
Juster længden på klemmerne ved at markere med en streg og sav enderne af. Til denne idé er klemmerne savet i følgende længder: Far: Fuld størrelse Mor: 0,7 cm saves af Datter: 2,7 cm saves af Baby: 4,5 cm saves af
Guide step 2
Step 2.
Tegn ansigter på klemmerne med Colortime Fineliner tuscher. Brug en lille pensel og hobbymaling til at male hår. Mal to små træperler til pigernes knold og lim knoldene fast med hobbylim. Når morens hår er tørt, males et gråt pandebånd med hobbymaling. Når pandebåndet er tørt, tilføjes små prikker ovenpå med hvid hobbymaling.
Guide step 3
Step 3.
Lav faren ved at male toppen af klemmen blå. Når malingen er tør, males et sort slips på. Mal bunden af klemmen og foden sort og lad tørre. Stik hul i hver side af klemmen til arme med en syl. Put lidt hobbylim på enderne af to stykker blå chenille og stik dem ind i hullerne.
Guide step 4
Step 4.
Klip et sort stykke filt til farens bukser. Brug mønsterarket, der findes som en særskilt pdf-fil her på siden. Klip en lige linje op i midten af det sorte stykke filt, så buksebenene bliver delt. Sæt powertape langs alle kanter og tape bukserne på. Samlingen skal være bagpå.
Guide step 5
Step 5.
Klip et brunt stykke filt efter mønsterarket til farens bælte. Det er en god idé at sætte powertape på først, da det holder filten fast, når det klippes smalt. Brug samme procedure til at klippe et lille bæltespænde i gråt filt og sæt det fast på bæltet.
Guide step 6
Step 6.
Lav moren ved at male benene og foden sort.
Guide step 7
Step 7.
Klip bluse, nederdel og bælte ud efter mønsterarket. Sæt powertape på tøjet eller på klemmen som vist på billedet.
Guide step 8
Step 8.
Sæt tøjet fast på klemmen. Luk nederdelen på bagsiden med et stykke powertape.
Guide step 9
Step 9.
Stik hul i hver side af klemmen til arme med en syl. Put lidt hobbylim på enderne af to stykker gul chenille og stik dem ind i hullerne.
Guide step 10
Step 10.
Lav datteren ved at male bunden af klemmen sort og foden lyserød. Når malingen er tør, males der små hvide prikker på benene.
Guide step 11
Step 11.
Klip kjolen ud efter mønsterarket. Sæt kjolen på med powertape.
Guide step 12
Step 12.
Stik hul i hver side af klemmen til arme med en syl. Put lidt hobbylim på enderne af to stykker lyserød chenille og stik dem ind i hullerne.
Guide step 13
Step 13.
Klip en lille sløjfe i hvidt filt og lim den fast på kjolen med hobbylim.
Guide step 14
Step 14.
Lav babyen ved at klippe en lyserød kyse og et lyseblåt svøb efter mønsterarket. Put powertape langs kanterne og sæt fast på babyen.
Guide step 15
Step 15.
Klip en bort i hvid filt efter mønsterarket.
Guide step 16
Step 16.
Sæt borten fast langs svøbets kant med hobbylim.
Mønsterark
Attached file: Hent den her

Køb varerne til idéen