Dobbeltkort dekoreret med udskæring og designpapir

Varenummer:
v14728

Dobbeltkort dekoreret med udskæring og designpapir

Varenummer:
v14728

De viste kort er dekoreret i samme stil på forsiden. Det ene med udskæring af to kaktusser efter skabelon og et stykke designpapir, der er fastgjort på indersiden. Kaktusserne er desuden pyntet med selvklæbende rhinsten. Det andet kort med et fastgjort stykke designpapir, der er skåret til efter skabelon. Begge kort er yderligere pyntet med udklip fra designpapiret (dels tekst, dels både tekst og et motiv).

Kreativ idé
Sådan gør du
Guide step %d
1
Kort med udskæring på forsiden: Print skabelonen, der findes som en særskilt pdf-fil til denne idé. Læg skabelonen på kortets forside og skær ud igennem begge lag.
Guide step %d
2
Skær et stykke designpapir i samme format som kortets forside eller lidt mindre og fastgør det på indvendig side, så motiverne er synlige igennem udskæringerne på forsiden.
Guide step %d
3
Pynt hver kaktus efter smag med selvklæbende rhinsten og evt. et udklip fra designpapiret.
Guide step %d
4
Kort med collage på forsiden: Skær et stykke designpapir i samme format som kortets forside eller (som her) lidt mindre. Skær også en cirkel ud, gerne forskudt. Brug fx bunden af et glas som skabelon. Fastgør designpapiret udenpå forsiden sammen med et udklippet motiv fra designpapiret.
Guide step %d
5
Pynt med endnu et udklippet motiv (gerne mindre) og sæt det evt. på med en 3D-klæbepude for at løfte det effektfuldt op fra underlaget.
Guide step %d
Skabelon
-
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.