Papirhobby

Tegn og mal, klip og klister, buk, fold og flet. Du kan lave mange kreative projekter med krea-sættene fyldt med karton og papir, du finder på denne side. Vi har noget for enhver alder og sværhedsgrad til dig, som har lyst til at være kreativ med din papir hobby.

 

>

{{ totalCount }} varer

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Lav spændende DIY projekter med karton

Hvis du gerne vil lave nogle kreative projekter, der er nemme at gå til, så er et projekt af karton og papir et godt bud. Med karton og papir kan du kreere en masse flot pynt til hjemmet, det er bare med at bruge fantasien. Har du brug for lidt hjælp og inspiration til at komme i gang med den kreative proces, så er et DIY-kit et godt sted at starte. Et DIY-kit giver dig mange timers kreativitet og leg, og det er noget, som hele familien kan lave sammen.

DIY-kits med papir og karton findes i mange forskellige formater. Du kan få sæt med en masse stykker papir i forskellige farver, der er sæt, hvor du kan klippe forskellige ting ud af, og så kan du få pakker med en masse forskellige materialer.

Papirklip og pynt er også oplagt at lave ved højtiderne. Det kan f.eks. være hyggeligt at samle hele familien til en juleklippedag. Her er det vigtigt at have en masse forskelligt karton og papir. Når man klipper og klistrer pynt sammen med andre, er det også nemt at lade sig inspirere af hinanden. På den måde skal I helt sikkert få skabt noget flot pynt.

Lad dig inspirere af forskellige DIY-kits

Vil du gerne i gang med at være lidt mere kreativ, men ved ikke helt, hvad du skal kaste dig ud i, så er det muligvis et DIY-kit, du skal have fat i. DIY-kits fås i mange forskellige varianter. Du kan få DIY-kits, hvis du vil lave noget med perler, ler, stof eller karton og papir. Uanset hvilken form for DIY-kit du vælger, så er der en del inspiration at hente. Når først du går i gang med at kreere, kan det være svært at stoppe igen.

Med et DIY-kit får du alt, hvad du skal bruge til at skabe et bestemt projekt. Nogle DIY-kits indeholder vejledninger til, hvordan du skal lave en bestemt ting, mens andre blot er en pakke med materialer, hvor du selv skal gå på opdagelse og skabe noget kreativt. Begge dele kan være sjove og udfordrende. Er du ikke vant til at være kreativ med karton og papir, så kan det være rart med en vejledning at gå efter. Har du masser af ideer til, hvad du kan lave ud af papir og karton, så handler det bare om at komme i gang med at klippe og klistre en masse hyggeligt pynt.

Skab alverdens kreationer med karton og papir

Projekter af karton og papir kræver ikke særlig meget udstyr. Du skal blot bruge en saks, noget lim og så naturligvis noget karton og papir. Skal det være lidt mere udfordrende, så kan du også kombinere papirklip med andre kreative materialer. Det kan f.eks. se godt ud med farverige perler eller glimmer på et papirprojekt.

Kan du lide at tegne og male, er det også en oplagt mulighed, når du har en masse papir og karton. Du kan f.eks. også selv tegne dine skabeloner, som du og andre kan klippe ud efter. Det er altid sjovt at lave noget hjemmelavet og personligt pynt, der kan hænge i hjemmet.

Selvom papir og karton er meget simple materialer, så kan du sagtens skabe rigtig flotte kunstværker ud af det. Papir kan klippes i, det kan foldes på forskellige måder, det kan bruges som baggrund for et kunstværk og det kan klistres sammen med andre materialer. Du kan både lave abstrakte former og realistiske figurer ud af papir.

Ting du kan lave ud af papir kan f.eks. være uro, sprællemænd, flettede julehjerter og julestjerner, små æsker, kræmmerhus, vimpler og meget mere. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvilke kreative projekter du kan skabe med papir.

DIY projekter for børn og voksne

DIY projekter med papir og karton er noget, som hele familien kan samles om. Fordi det er så nemt at gå til, kan både små børn og voksne være med.

Små børn der endnu ikke er klar til at bruge en saks, kan finde meget sjov i at sidde og male eller tegne på et stykke papir. De lidt større børn og voksne kan hygge sig med at klippe og klistre. Hvis I er en stor familie, der gerne vil holde en juleklippedag, så er det bare med at få fat i den store DIY-pakke. Det handler om at have nok papir og karton til, at alle kan få lavet en masse flotte klip og pynt.

Med et DIY-kit skal du ikke selv tænke over, hvilke materialer du skal bruge. Har du besluttet dig for et projekt, så køber du bare det DIY-kit, der stemmer overens med dit projekt. Det er dejlig nemt, for så får du blot en pakke med det, du skal bruge.

DIY-kits er noget både børn og voksne kan have meget glæde af.

Lav hjemmelavet pynt til påskebordet eller juletræet

Når det er højtid, som jul eller påske, er det også tid til at lave noget flot pynt til hjemmet eller juletræet. Måske er der familiesammenkomster, hvor familien samles om et kreativt bord til hygge med papirkreationer.

Her hos Creativ Company har vi forskellige DIY-kits, der egner sig særlig godt til jul. Du kan få forskellige pakker med lige præcis det karton og papir, som du har brug for. Der er f.eks. forskellige størrelser med forskellige materialer, som giver dig mulighed for at lave rigtig meget julepynt. Juleklip er noget, børnene i familien helt sikkert vil synes om. I kan lave flotte guirlander, julehjerter, stjerner, musetrapper, snemænd og snefnug. Pynten kan I hænge i hjemmet, men det er også velegnet til at hænge på juletræet.

Når det er påske, kan I lave flotte og farverige påskeæg, søde påskeharer eller flotte gækkebreve. Papirklip kan naturligvis også laves, selvom det bare er en helt almindelig hverdag. Der åbner sig mange muligheder, når man har nogle gode materialer. Har du brug for yderligere inspiration, har vi et stort idékatalog, hvor du kan kigge og lade dig inspirere til dit næste projekt.

Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.