Diamond Dotz

Diamond Dotz

Elsker du glimmer og glitter? Så er Diamond Dotz lige noget for dig. Diamond Dotz er små plastdiamanter, som vha. den medfølgende pen sættes fast på et selvklæbende fortrykt motiv på fx armbånd, stof, stickers m.m. Dermed får motivet en flot glittereffekt. En aktivitet, som især hitter hos tweens.

/40 /80 /120
 • Diamond Dotz, Mariehøne, 1 Pk. Varenummer: 74901 Diamond Dotz, Mariehøne, 1 Pk.

  59,95 kr

  Prisen er inkl. moms

 • Diamond Dotz, Lagkage, 1 Pk. Varenummer: 74904 Diamond Dotz, Lagkage, 1 Pk.

  49,95 kr

  Prisen er inkl. moms

 • Diamond Dotz, Magic, 1 Pk. Varenummer: 74905 Diamond Dotz, Magic, 1 Pk.

  49,95 kr

  Prisen er inkl. moms

 • Diamond Dotz, Drømmefanger, 1 Pk. Varenummer: 74906 Diamond Dotz, Drømmefanger, 1 Pk.

  49,95 kr

  Prisen er inkl. moms

 • Diamond Dotz, Smiley, 1 Pk. Varenummer: 74902 Diamond Dotz, Smiley, 1 Pk.

  59,95 kr

  Prisen er inkl. moms

 • Diamond Dotz, 1 Pk. Varenummer: 74907 Diamond Dotz, 1 Pk.

  99,95 kr

  Prisen er inkl. moms

 • Diamond Dotz, Sommerfugl, 1 Pk. Varenummer: 74903 Diamond Dotz, Sommerfugl, 1 Pk.

  59,95 kr

  Prisen er inkl. moms

 • Diamond Dotz, Blomst, Sommerfugl Og Mariehøne, 1 Pk. Varenummer: 74908 Diamond Dotz, Blomst, Sommerfugl Og Mariehøne, 1 Pk.

  99,95 kr

  Prisen er inkl. moms

 • Diamond Dotz, Emojis, 1 Pk. Varenummer: 74909 Diamond Dotz, Emojis, 1 Pk.

  99,95 kr

  Prisen er inkl. moms

 • Diamond Dotz, 1 Pk. Varenummer: 74911 Diamond Dotz, 1 Pk.

  199,95 kr

  Prisen er inkl. moms

 • Diamond Dotz, 1 Pk. Varenummer: 74912 Diamond Dotz, 1 Pk.

  199,95 kr

  Prisen er inkl. moms

 • Diamond Dotz, 1 Pk. Varenummer: 74913 Diamond Dotz, 1 Pk.

  129,95 kr

  Prisen er inkl. moms

 • Diamond Dotz, 1 Pk. Varenummer: 74914 Diamond Dotz, 1 Pk.

  129,95 kr

  Prisen er inkl. moms

 • Diamond Dotz, 1 Pk. Varenummer: 74916 Diamond Dotz, 1 Pk.

  129,95 kr

  Prisen er inkl. moms

 • Diamond Dotz, Kat, Havfrue Og Pony, 1 Pk. Varenummer: 74910 Diamond Dotz, Kat, Havfrue Og Pony, 1 Pk.

  99,95 kr

  Prisen er inkl. moms

 • Diamond Dotz Tilbehørspakke, , 1 Pk. Varenummer: 74915 Diamond Dotz Tilbehørspakke, , 1 Pk.

  29,95 kr

  Prisen er inkl. moms

/40 /80 /120

Diamond Dotz – lad kreativiteten skinne

Elsker du at lave flotte motiver, som glimrer og glitrer, så er Diamond Dotz (også kendt som diamond painting) lige noget for dig. Her ”maler/farvelægger” du nemlig flotte motiver med forskelligfarvede diamanter i plastik i stedet for at male med farver. Dermed får motivet en flot glittereffekt. 
 

Hvad er Diamond Dotz?

Diamond Dotz er små forskelligfarvede, facetslebne diamanter i plastik, som vha. den medfølgende pen sættes fast på et selvklæbende fortrykt motiv på fx armbånd, stof, stickers m.m. Pga. diamanternes facetter, der spiller i lyset, vil motivet nu glimre, glitre og skinne flot. 
Det er altså både sjovt og hyggeligt at fordybe sig i denne aktivitet, som nærmest virker beroligende, når man skal koncentrere sig om at sætte de små plastdiamanter på det fortrykte motiv.
 

Hvem kan lave Diamond Dotz?

Det kræver en vis form for koncentration og finmotorik at sætte de små plastdiamanter fast på motivet. Derfor er Diamond Dotz primært henvendt til større børn og voksne. Især blandt børn i tweens-alderen (8-12 år) og opefter hitter Diamond Dotz.
Man siger jo, at ”diamonds are a girl’s best friend” – og selvom der nok er noget om snakken, kan Diamond Dotz selvfølgelig bruges af både piger og drenge. Derfor er det også en oplagt krea-aktivitet at lave sammen med de større børn i familien – hvad enten det er i weekenden, ferien eller en eftermiddag i hverdagen. Her kan I sammen opleve, hvor beroligende og afstressende det er at sidde i ro og mag og ”male” med de små plastdiamanter.
 

Hvordan ”maler” du med Diamond Dotz?

Når du skal i gang med at arbejde med Diamond Dotz, køber du som regel et kit (materialesæt), der indeholder alt, hvad du skal bruge. Typisk indeholder materialesættet et printet motiv på fx stof, armbånd, kort eller stickers og derudover plastdiamanter, silikone/voks, opsamlingsbakke, opsamlingspen samt instruktion. Vi anbefaler, at du altid bruger den medfølgende instruktion. Men ellers fortæller vi kort her princippet i at ”male” med Diamond Dotz:
 
1. Start med at pakke motivet ud. Motivet udgøres af en masse tegn/symboler. Disse tegn/symboler symboliserer diamanter i bestemte farver. For at finde ud af, hvilken diamantfarve hvert symbol symboliserer, skal du kigge i diagrammet, som oftest er trykt ved siden af motivet. Find det pågældende symbol i diagrammet og aflæs nummeret, der står ud for. Nummeret svarer til nummeret på den pose, der indeholder den farve diamant, du skal bruge.
 
2. Hæld herefter plastdiamanterne fra den pågældende pose ud i opsamlingsbakken.
 
3. Sæt grebet om opsamlingspennen.
 
4. Dyp opsamlingspennens spids i den medfølgende silikone/voks.
 
5. Saml herefter en diamant fra opsamlingsbakken op med opsamlingspennen ved at trykke opsamlingspennens spids med voks forsigtigt ned på en diamant, så den hænger ved.
 
6. Tryk herefter forsigtigt diamanten fast på det pågældende symbol på motivet.
 
7. Fortsæt indtil hele motivet er dækket med plastdiamanterne.
 
Du kan også se i videoen her, hvordan man gør.
 

Køb Diamond Dotz kit hos Creativ Company

Hos Creativ Company elsker vi Diamond Dotz og vil gerne gøre det nemt for dig at prøve kræfter med den sjove og beroligende aktivitet. Derfor kan du hos os købe flere forskellige Diamond Dotz kits, der indeholder alt, hvad du skal bruge. Her finder du bl.a. kits med motiver trykt på armbånd, kort/kuverter, stickers eller stof. Prøv fx vores armbåndskit, der indeholder alt, hvad du skal bruge til at lave tre flotte Diamond Dotz armbånd. Du kan også lave et flot Diamond Dotz stofbillede med en mariehøne eller et af de andre flotte motiver, vi sælger i vores kits. Vil du gerne prøve kræfter med at lave flere forskellige Diamond Dotz kreationer, så prøv vores store Diamond Dotz kit med seks motiver (to på stof, to på stickers og to på armbånd). – Et kit som også er perfekt som gaveæske. Det er blot nogle af de mange Diamond Dotz kits, vi forhandler.
Ønsker du ekstra opsamlingspenne eller -bakker samt ekstra silikone, har vi også en Diamond Dotz tilbehørspakke, som indeholder netop dette.
 
Så kære krea-elsker: Værsgo at lade kreativiteten skinne med vores udvalg af Diamond Dotz.