Decoupagelak

Varenummer:
392001

Decoupagelak

Varenummer:
392001
43,95 DKK
På lager
Levering er 1-3 hverdage
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

Vandbaseret decoupagelak i høj kvalitet til traditionel decoupage med fx servietter og udklippet papir på emner af træ, pap og lign. Fungerer både som lim og lak. Tørrer vandskyende op..

Decoupage er en udsmykningsteknik fra 1700-tallet, som kom fra Kina til Europa. Teknikken er blevet en klassisk måde at udsmykke overflader og skabe spændende virkninger med mønstrede papirer og illustrative tryk på et emne. Smør decoupagelak på et lille område ad gangen, læg papir (udklip eller riv) ovenpå og bevæg penslen fra papirets midte og udad, for at undgå luftbobler og rynker. Gentag og lad tørre. Til sidst pensles et eller flere lag decoupagelak henover overfladen til beskyttelse af papiret og for at opnå en ekstra flot finish. Vælg selv om du vil male emnet først, som du vil dekorere med decoupage. Vær obs på, at hvis du laver decoupage med servietter, skal du kun bruge det øverste lag af servietten og overfladen bør være hvid, så motivet fremstår så tydeligt som muligt..

Timerne har det med at forsvinde helt, når ens kreative hobby hedder decoupage. Den vidunderlige dekorationsteknik kan tage lang tid, når du fordybelsen tager over, men det gør ingenting, for det betyder mindre stress og mere afslappethed. Som bonus står du tilbage med en masse ting, der har fået nyt liv og som igen pynter i hjemmet. Du elsker, at du nu stolt kan hive serveringsbakken frem, for nu er det ikke længere et kedeligt levn fra gamle dage, men en fryd for øjet. Æskerne i de mange flotte mønstre, som står stablet på reolen, fortæller den samme historie. Du venter bare på, at du igen kan sætte dig i hobbyrummet og finde limen og servietterne frem til endnu et kreativt decoupageprojekt.

Specifikationer
Varenummer392001
Enhedfl.
SæsonKreativ jul
Ean nummer5707167738917
Detailmængde 1 fl.
Indholdsmængde 100 ml
Overfladefinish blank

Levering
Levering er 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 249,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du 30 dages udvidet returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

EUH208 Indeholder CMIT/MIT (3:1), BIT. Kan udløse allergisk reaktion.
Sikkerhedsdatablad
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.