Danmarks bedste arbejdspladser

- europamester i stolthed

 

Creativ Company deltog i flere år i konkurrencen ”Danmarks Bedste Arbejdspladser”, som bliver gennemført af ”Great Place to Work Institute, Danmark”. Senest er vi i november 2010 blevet kåret som Danmarks næstbedste arbejdsplads.

 

Virksomhederne bliver målt på fem områder: Troværdighed, respekt, retfærdighed, stolthed og fællesskab. Ifølge modellen er en god arbejdsplads et sted, hvor man har tillid til de mennesker, man arbejder for. Hvor man er stolt af det arbejde, man udfører. Og hvor man føler fællesskab med sine kolleger.  

 

Det første år, vi deltog i konkurrencen, fik vi en 15. plads på listen over Danmarks bedste arbejdspladser. Året efter i 2007 lykkedes det at rykke 10 pladser frem på listen til en flot 5. plads. Vi modtog samtidig konkurrencens specialpris for mangfoldighedsledelse.

 

I 2008 var vi igen med i konkurrencen, og vi rykkede endnu engang frem på listen, så vi nu kunne kalde os Danmarks 3. bedste arbejdsplads. Vores placering på den danske liste sendte os i 2009 videre til en placering som Europas 6. bedste arbejdsplads blandt de 1.350 virksomheder i 16 lande, som deltog i konkurrencen. 

 

I 2009 blev vi samtidig kåret som Danmarks 4. bedste arbejdsplads, og for anden gang kunne vi modtage konkurrencens mangfoldighedspris. På europæisk plan fik vi i 2010 en flot 9. plads og specialprisen ”Inspiring Leadership – this is not just a job”, hvilket betyder, at vi er den virksomhed i Europa, hvor medarbejderne er mest stolte af at arbejde. 
Vi kravlede endnu et skridt op på listerne i november 2010, hvor vi blev kåret som Danmarks 2. bedste arbejdsplads og i maj 2011 som Europas 3. bedste arbejdsplads.