Bæger

Varenummer:
56941

Bæger

Varenummer:
56941
56,95 DKK
På lager
Levering er 1-3 hverdage
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

Bæger i lys træfiner til dekoration med Plus Color, stempler og lign. Varen er skrøbelig, og derfor bør de stablede bægre adskilles forsigtigt.

Bægeret kan males og dekoreres med mange typer af maling, fx Plus Color, A-Color, glitterlim - ligesom effekter som pailletter, træskiver, rhinsten og lign. let limes på bægeret med hobbylim eller Clear Multi Glue Gel. Bægeret er fremstillet i tynd træfiner, og du kan derfor også forsigtigt udstanse motiver med stansejern eller brænde motiver med elbrænder. Bægerets facon og størrelse gør den desuden oplagt som fod/holder til forskellige mindre skulpturer og figurer

Specifikationer
Varenummer56941
Enhedpk.
SæsonBasis
Ean nummer5712854412445
Detailmængde 1 pk.
Indholdsmængde 12 stk.
H 6 cm
diam. 5,5 cm
Træsort fyr

Levering
Levering er 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 249,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du 30 dages udvidet returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.