Cricut Folie Transfer Erstatningstips

Varenummer:
2008728

Cricut Folie Transfer Erstatningstips

Varenummer:
2008728
199,95 DKK
På lager
1-3 hverdages levering

Tilføj elegant glans til dine projekter - pynt invitationer, gaveæsker, kort og meget mere, med skinnende foliedesigns. Det er nemt at opnå professionelle, polerede resultater som holder, med dette unikke trykaktiverede system, som indeholder 3 udskiftelige fine, mellemstore og tykke tips. Følg blot de hurtige instruktioner i Design Space™ for at kreere som en mester. Når din Cricut Maker eller Cricut Explore maskine er færdig, skal du blot trække foliet af for at afsløre den strålende glimmer og glans. Bruges med Cricut Folie Overføringsark, tilgængelig i en lang række fantastiske farver.

Indhold: 3 Cricut Folie Transfer udskiftningstips i hhv. fin, mellemstor og tyk

Specifikationer
Varenummer2008728
BrandCricut
Enhedpk.
Ean nummer093573535512
Detailmængde 1 pk.
Indholdsmængde 3 stk.

Levering
Der vil normalt gå 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.