Weekend Sale: Nyd weekenden med 25% rabat på vores store udvalg af bomuldsgarn. Find din rabatkode her

Cricut Maker Rillehjul Tip

Varenummer:
2007447

Cricut Maker Rillehjul Tip

Varenummer:
2007447
260,00 DKK
På lager
1-3 hverdages levering

Klips let Rillehjulet på QuickSwap Hylstret (solgt separat) for at bryde de kreative barrierer og få ekstra dybe rillelinjer. Fra fejlfri etiketter, kort og gaveæsker til forbløffende påklædningskunst, 3D hjemmedekorationer, strukturer og meget mere. Det vil bidrage med præcisionsarbejde på et professionelt niveau til ethvert tænkeligt presse- og foldeprojekt. Lav perfekte folder uden anstrengelser og fryd dig over det fejlfrie resultat. Med op til 10 gange mere tryk end Rillepennen, klarer det patenterede hjuldesign let basismaterialer. Kan udelukkende bruges med Cricut Maker maskiner. Udvid din samling af Cricut Maker værktøjer med en række forskellige QuickSwap tips. Byt blot ud med en hvilken som helst anden QuickSwap tip, herunder Graveringstip, Prægningstip, Perforeringsklinge og Bølget blad - med flere på vej.

Specifikationer
Varenummer2007447
BrandCricut
Enhedstk.
Ean nummer093573872983
Detailmængde 1 stk.
Indholdsmængde 1 stk.

Levering
Der vil normalt gå 3-5 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.