Cricut Maker Perforeringsklingetip

Varenummer:
2006706

Cricut Maker Perforeringsklingetip

Varenummer:
2006706
284,00 DKK
På lager
Levering er 1-3 hverdage
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

Få glatte udskæringer hurtigt og uden besvær, med præcise perforeringssnit i en lang række projekter. For at skabe ensartede, fine perforerede linjer for ethvert design, skal du blot klikke denne tip på QuickSwap Hylster (sælges separat) og sige "Go!" til din Cricut Maker. Jævnt fordelte perforeringslinjer sikrer et skarp, ensartet snit uden behov for at skulle folde på forhånd - særligt godt til former med kurver. Perfekt til udrevne sider i en bog, lotterisedler, hjemmelavede tidsskrifter eller til ethvert projekt, som kræver et rent snit. Byt let ud med enhver anden QuickSwap tip. Kan bruges med Cricut Maker maskiner. Udvid din samling af Cricut Maker værktøjer med en række forskellige QuickSwap tips. Udskift blot Basis Perforering Klinge med en hvilken som helst anden QuickSwap tip, herunder Graveringstip, Prægningstip, Rillehjul og Bølget blad – med flere på vej

Specifikationer
Varenummer2006706
BrandCricut
Enhedstk.
Ean nummer093573633263
Detailmængde 1 stk.
Indholdsmængde 1 stk.

Levering
Levering er 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 249,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du 30 dages udvidet returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.