Weekend Sale: Nyd weekenden med 25% rabat på vores store udvalg af bomuldsgarn. Find din rabatkode her

Cricut Joy Smart Iron-On

Varenummer:
2008058

Cricut Joy Smart Iron-On

Varenummer:
2008058
85,00 DKK
På lager
1-3 hverdages levering

Intet giver det ekstra lille wow til dit outfit, eller din indretning, som Smart Iron-On Glitter! Dette smarte håndværksmateriale fungerer uden skæremåtte, så det er nemt at gå i gang. Her kræver det ingen indsats at tilføje lidt personlighed til en t-shirt, en cowboyjakke eller en rygsæk. Smart Iron-On fungerer fremragende på en lang række forskellige materialer, og holder til 50+ vaske! Bør anvendes sammen med Cricut Joy maskinen. Brug Cricut EasyPress® for en påføring uden besvær, eller påfør med et strygejern. Vaskeanvisninger: Bør først vaskes 24 timer efter påføring. Vask og tør med vrangen udad. Må ikke bleges. Hvis du har behov for at stryge, skal dette udelukkende gøres på tøjets vrangside.

Specifikationer
Varenummer2008058
FarveGuld
BrandCricut
Enhedstk.
Ean nummer093573057984
Detailmængde 1 stk.
Indholdsmængde 1 stk.
str. 14x48 cm
Overfladefinish glitter

Levering
Der vil normalt gå 3-5 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.