Weekend Sale: Nyd weekenden med 25% rabat på vores store udvalg af bomuldsgarn. Find din rabatkode her

Cricut Holografisk Vinyl

Varenummer:
2007731

Cricut Holografisk Vinyl

Varenummer:
2007731
125,00 DKK
På lager
1-3 hverdages levering

Dette multifarvede varmeoverførselsmateriale får dine håndværkskreationer, til at glimte i alle regnbuens farver. Her handler det om friheden, til at skabe lige de kreationer du ønsker og kan tænke dig til! Cricut Vinyl giver dig muligheden for at skabe etiketter, mærker og meget mere, som nemt kan fjernes igen, for at personliggøre dine køkkenbeholdere, covers til elektronik eller lige hvad du har lyst til. Med alle regnbuens farver, lige fra klare og lysende til lette og sofistikerede, skal du nok finde den rigtige farve til alle dine projekter. Kan bruges med alle Cricut skæremaskiner.

Specifikationer
Varenummer2007731
FarveBlå, Pink
BrandCricut
Enhedpk.
Ean nummer093573384226
Detailmængde 1 pk.
Indholdsmængde 3 ark
str. 30x60 cm

Levering
Der vil normalt gå 3-5 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.