Cricut Folie Iron-On 4-ark (Udsmykket)

Varenummer:
2007656

Cricut Folie Iron-On 4-ark (Udsmykket)

Varenummer:
2007656
196,00 DKK
Udsolgt
(Forventes tilbage på lager d. 2022-08-14)
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

Omfavn dit indre royale jeg og skin om kap med solen! Det er enkelt at skære indviklede designs med din Cricut maskine, og du vil med lethed kunne sortere det fra, som du ikke skal bruge, for at forberede dig på en fejlfri påføring. Skab unik mode, som er lige dig, og tilføj fantastiske detaljer til fest- og hjemmedekorationer. Sjove og reflekterende former, logoer og sætninger, er alt sammen kun en udskæring og et tryk væk, med dette nemme varmeoverføringsmateriale. Tilføj iøjnefaldende glans til puder, tæpper, kurvebetræk, vægdekorationer - og det er blot begyndelsen! Kan bruges med alle Cricut skæremaskiner. Brug Cricut EasyPress® for at opnå en fejlfri iron-on påføring. Eller påfør med et strygejern. Vaskeanvisninger: Anvend udelukkende på forvasket og fuldt ud tørrede materialer Bør først vaskes 24 timer efter påføring. Håndvask med vrangen udad i koldt vand og hæng til tørre. Må ikke bleges. Hvis du har behov for at stryge, skal dette udelukkende gøres på tøjets vrangside

Specifikationer
Varenummer2007656
BrandCricut
Enhedpk.
Ean nummer093573337833
Detailmængde 1 pk.
Indholdsmængde 4 ark
str. 30x30 cm

Levering
Levering er 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 249,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du 30 dages udvidet returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.