MEGA Sale: Spar op til 50% på masser af kreative materialer. Se tilbud her. *Gælder kun privatkunder. Se øvrige betingelser på tilbudssiden.

Cricut Explore/Maker LightGrip Maskinmåtte

Varenummer:
2007792

Cricut Explore/Maker LightGrip Maskinmåtte

Varenummer:
2007792
Tilbudspris 79,95 DKK Vejl. pris inkl. moms 83,95 DKK
På lager
Levering er 1-3 hverdage
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

Perfekt til standardpapir, let karton, pergament og meget mere. LightGrip-måtten er omhyggeligt fremstillet til en lang række letvægtsmaterialer. Den genanvendelige skæremåtte, fungerer som en kontaktflade mellem dit materiale og din Cricut maskine, når den skærer, og gør det dermed nemt at fjerne færdige stykker ved endt skæring. Hver måtte er udtænkt til at sikre den bedst mulige binding, og den længst mulige levetid. Kan bruges med Cricut Maker® og Cricut Explore® skæremaskiner. Tips: Behold den klare film på måtten når den opbevares, for at sikre at der ikke kommer snavs og støv i den. Brug skraberen til at skrabe overskydende stykker væk, og spatelen til nøje at fjerne udklippede stykker. Brug de anbefalede materialetyper på måtterne, for at sikre den bedste ydeevne.

5%
Specifikationer
Varenummer2007792
BrandCricut
Enhedstk.
Ean nummer093573654541
Detailmængde 1 stk.
Indholdsmængde 1 stk.
str. 30x30 cm

Levering
Der vil normalt gå 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.