Cricut Explore/Maker FabricGrip Maskinmåtte

Varenummer:
2007789

Cricut Explore/Maker FabricGrip Maskinmåtte

Varenummer:
2007789
87,95 DKK
På lager
Levering er 1-3 hverdage
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

Kan bruges med de fleste stoftyper, herunder bomuld, polyester, denim, filt og lærred. FabricGrip-måtten kombinerer øget styrke og densitet sammen med et let klæbemiddel for at skabe smukt skårede tekstiler med Rotationsklingen eller Klingen til ikke-vævet stof. Den genanvendelige skæremåtte, fungerer som en kontaktflade mellem dit materiale og din Cricut maskine, når den skærer, og gør det dermed nemt at fjerne færdige stykker ved endt skæring. Hver måtte er udtænkt til at sikre den bedst mulige binding, og den længst mulige levetid. Kan bruges med Cricut Maker® og Cricut Explore® skæremaskiner. Tips: For at opnå det bedste resultat, bør du bruge Cricut Applicator & Remover Set, til hurtig og let tilføjelse af materiale og for at fjerne små udskæringer og bruge beskyttelsesark for at holde den ren, når den ikke er i brug

Specifikationer
Varenummer2007789
BrandCricut
Enhedstk.
EAN093573219665
Detailmængde 1 stk.
Indholdsmængde 1 stk.
str. 30x30 cm

Levering
Levering er 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 249,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du 30 dages udvidet returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.