FRI FRAGT: Brug koden 867448 netop nu og få fri levering, når du køber for mere end 199 kr.

Cricut Explore/Maker Premium Fine-Point Erstatningsklinge

Varenummer:
2007300

Cricut Explore/Maker Premium Fine-Point Erstatningsklinge

Varenummer:
2007300
125,00 DKK
På lager
3-5 hverdages levering

Forbliv skarp og kreativ. Denne alsidige klinge, som er fremstillet af tysk hårdmetal stål, giver langvarig præcisionskæring så du altid er klar til imponerende DIY-projekter. Den er specielt designet til at udføre indviklede udskæringer, med din Cricut skæremaskine. Den skærer gennem de fleste let- til mellemvægtsmaterialer, herunder karton, vinyl, iron-on, plakatkarton og meget mere. Kan bruges med guld Premium Fine-Point Klinge Hylster eller sølv Fine-Point Klinge Hylster. Erstat Premium Fine-Point Klinger når det er nødvendigt, for at opnå perfekte resultater. Kan bruges med Cricut Maker og Cricut Explore familiemaskiner.

Specifikationer
Varenummer2007300
BrandCricut
Enhedstk.
Ean nummer093573353246
Detailmængde 1 stk.
Indholdsmængde 1 stk.

Levering
Der vil normalt gå 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.