Cricut Explore/Maker Light-

Varenummer:
2003546

Cricut Explore/Maker Light-

Varenummer:
2003546
217,00 DKK
På lager
Levering er 1-3 hverdage
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

Indhold: 1 af hver af de tre måtter.

Dæk alle dine skærebehov og spar en god slat penge med denne flerpakke af maskinmåtter! Pakken dækker en lang række af skærematerialer, fra fint papir til tungere specialkartoner, vinyl, iron-on med mere. Den genanvendelige skæremåtte, fungerer som en kontaktflade mellem dit materiale og din Cricut maskine. Måtten holder dit materiale på plads, når maskinen skærer, og gør det dermed nemt at fjerne færdige stykker ved endt skæring. Hver måtte er udtænkt til at sikre den bedst mulige binding, og den længst mulige levetid. Kan bruges med Cricut Maker® og Cricut Explore® skæremaskiner. Brug LightGrip-måtten til standardpapir, let karton og pergament, StandardGrip til tunge kartontyper, iron-on og vinyl, StrongGrip til specialkarton, filtpap, bagklædningsstof og mere. Tips: Behold den klare film på måtten når den opbevares, for at sikre at der ikke kommer snavs og støv i den. Brug skraberen til at skrabe overskydende stykker væk, og spatelen til nøje at fjerne udklippede billeder. Brug de anbefalede materialetyper på måtterne, for at sikre den bedste ydeevne

Specifikationer
Varenummer2003546
BrandCricut
Enhedpk.
Ean nummer093573859823
Detailmængde 1 pk.
Indholdsmængde 3 stk.
str. 30x30 cm

Levering
Levering er 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 249,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du 30 dages udvidet returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.