Weekend Sale: Nyd weekenden med 25% rabat på vores store udvalg af bomuldsgarn. Find din rabatkode her

Cricut Everyday Iron-On (Klassisk)

Varenummer:
2004556

Cricut Everyday Iron-On (Klassisk)

Varenummer:
2004556
139,95 DKK
På lager
1-3 hverdages levering

Du kan ikke gå galt i byen med denne tidløse, klassiske og elegante samling af farver. Holder over 50+ vaske! * Everyday Iron-On med StrongBond™ Garanti virker fantastisk med den bredest mulige vifte af basismaterialer, herunder træ! Det er enkelt at skære indviklede designs med din Cricut maskine, og du vil med lethed kunne sortere det fra, som du ikke skal bruge, for at forberede dig på en fejlfri påføring. Lav en t-shirt med et inspirerende citat, design hjertevarme dekorationer til huset, forskøn accessories med unikke designs og skab håndlavede gaver, som giver et varigt indtryk. Brug én farve eller byg lag af tre for at opnå enestående mønstre og projekter. Kan bruges med alle Cricut® skæremaskiner. Brug Cricut EasyPress® for at opnå en fejlfri iron-on påføring. Eller påfør med et strygejern. Vaskeanvisninger: Bør først vaskes 24 timer efter påføring. Vask og tør med vrangen udad. Må ikke bleges. Hvis du har behov for at stryge, skal dette udelukkende gøres på tøjets vrangside.

Specifikationer
Varenummer2004556
BrandCricut
Enhedpk.
Ean nummer093573685422
Detailmængde 1 pk.
Indholdsmængde 3 ark
str. 30x30 cm

Levering
Der vil normalt gå 3-5 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.