Cricut EasyPress Mini EU

Varenummer:
2007470

Cricut EasyPress Mini EU

Varenummer:
2007470
549,00 DKK
På lager
1-3 hverdages levering

Usædvanlige objekter og usandsynlige projekter er ikke længere en udfordring! Cricut EasyPress Mini™ gør det muligt at opnå professionelle varmeoverførselsresultater for selv dine smukkeste objekter og projekter, herunder babysko, hatte, tøjdyr og mere. Dens gennemtænkte og kompakte design gør det let at følge kanter, komme ind mellem knapper og klemme sig ind i sømmene. Tre enkle varmeindstillinger kan klare ethvert varmeoverføringsprojekt, herunder permanent Infusible Ink overførsler, som bliver ét med basismaterialet. Med et ekstra lag beskyttelse på sin keramiske varmeplade, glider Cricut EasyPress Mini nemt henover usædvanligt formede overflader, for at overføre dit design. Sikkerhedsfunktioner omfatter en isoleret base og en automatisk auto-sluk egenskab. Den er let, bærbar, nem at opbevare og kompatibel med store mærker af HTV, iron-on og hele Infusible Ink familien af produkter. Det er et perfekt supplement til enhver Cricut skæremaskine. ADVARSEL: Maksimal input 120V

Specifikationer
Varenummer2007470
BrandCricut
Enhedstk.
Ean nummer093573767142
Detailmængde 1 stk.
Indholdsmængde 1 stk.

Levering
Der vil normalt gå 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.