Crepepapir ruller

Varenummer:
20895

Crepepapir ruller

Varenummer:
20895
145,00 DKK
Udsolgt
(Varen er udsolgt)

Gennemfarvet crepepapir i ruller, der med dets elastiske struktur, fortjener en plads i krea-skuffen. Farven kan afsmitte. Kan lugte, men aftager efter udpakning.

Crepepapir er superpopulær til de kreative sysler. Supertyndt og ultralet er de kvaliteter, som gør det til et hit i hobbyuniverset. Er du den helt store festplanlægger, der har et særligt øje for lækker pynt, så har crepepapir et stort potentiale. Hvad end du tænker guirlander eller kæmpesløjfer, er papiret overraskende let at arbejde med. Dets elastiske struktur må endelig ikke undervurderes, for det gør sikkert flere af dine kreative pynteidéer mulige. Crepepapir kan både limes med limstift eller hæftes sammen med hæftetang. Husk, at creperullen kan afsmitte, hvis den gøres våd.

Måske har du været i det kreative hjørne og forvandlet rullen af crepepapir til smukke, farverige papirblomster. Placér dem i vasen på bordet eller som i vindueskarmen, der tørster efter farver. På den måde har du altid forårsfornemmelser i dit hjem, der ligner den ægte vare. Du behøver ikke at have grønne fingre, for crepepapirsblomster visner aldrig, skal aldrig vandes eller klippes til. Med andre ord så holder de evigt, og kaldes derfor også evighedsblomster. Men stop ikke ved blomsterne, for det er langt fra det eneste, som kan trylles frem af crepe. Mulighederne er mange med en creperulle, når du bare har lidt kreativitet i ærmet.

Specifikationer
Varenummer20895
FarveGrøn
Enhedrl.
SæsonBasis
Ean nummer5703550044627
Detailmængde 20 rl.
Indholdsmængde 20 rl.
B 5 cm
L 20 m
Farvegrøn

Levering
Der vil normalt gå 3-5 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.