Crepepapir

Varenummer:
209020

Crepepapir

Varenummer:
209020
78,95 DKK
På lager
Levering er 3-5 hverdage

Gennemfarvet crepepapir med stræk på 15 % til flotte collager eller farveafsmitning. Papirets stræk kommer af plisseringer i overfladen, som afgør hvor meget papiret kan strækkes og formes.

Sæt gang i kreativiteten med dette crepepapir, som du kan rulle til papirkugler, der fx kan sammensættes til fantasifulde collagemotiver, eller riv/klip papiret og lav de flotteste mosaikcollager. Du kan også lave farverige afsmitninger ved at lægge forskellige farver af crepepapiret lag på lag og derefter gøre det vådt. Herved sker der en gradueret afsmitning på underlaget, som fx kan være papir eller karton.

Crepepapiret er især ideelt til projekter med børn, da det er nemt at rive i mindre stykker og trille til kugler

Specifikationer
Varenummer209020
FarveAssorterede farver
Enhedlæg
SæsonBasis
Ean nummer5703550064267
Gramweight 22 g
Salescontentqty 15 læg
Salesqtyunit 15 læg
Bredde 50 cm
Længde 2,5 m
Farveass. farver

Levering
Der vil normalt gå 3-5 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.