Mini DIY Kit

Varenummer:
977365

Mini DIY Kit

Varenummer:
977365
28,50 DKK
På lager
Levering er 1-3 hverdage
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

Indhold: Væv i grøn karton, 3,5 meter papirsnor i forskellige farver, dobbeltklæbende tape, nål til montering af papirsnor og tråd til ophæng.

Materialesæt til skildpadde i kraftig karton med vævet skjold af papirgarn og strimler klippet af emballageposen. Vejledning medfølger.

Saml skildpaddens krop i karton med den medfølgende dobbeltklæbende tape, så skildpadden får en 3D-form. Montér trenden/snoren på kartonkroppen, og start derefter vævningen af skjoldet med raffia/papirsnor og plaststrimler fra emballagen.

Dette kit/materialesæt er udviklet, så det understøtter FN's verdensmål nr. 14: 'Livet i havet', hvor der sættes fokus på, hvordan vi bevarer og sikrer bæredygtig brug af verdens have og deres ressourcer. Gennem den kreative proces og den efterfølgende leg er dette kit en oplagt mulighed for at tale og lære om verdensmålene

Specifikationer
Varenummer977365
Enhedsæt
SæsonBasis
Ean nummer5712854399906
Detailmængde 1 sæt
Indholdsmængde 1 sæt
Motiv/form

Levering
Levering er 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 249,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du 30 dages udvidet returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.