Halloween Sale! Brug koden: HALLOWEEN25 og spar 25%* på hele vores sortiment til og med 31/10 2021.

Kreativt Minikit

Varenummer:
977363

Kreativt Minikit

Varenummer:
977363
25,95 DKK
På lager
1-3 hverdages levering

Materialesæt til vandmand og fisk i Silk Clay og silkepapir. Emballagebøtten bruges som krop, og posen klippes og bruges som fangarme. Vejledning medfølger

Form to fisk af Silk Clay. Plissér silkepapir til finner og hale, og tryk dem fast i kroppene. Lav vandmanden ved at bruge den tomme Silk Clay bøtte. Beklæd ydersiden af bøtten med silkepapir. Klip fangarme ud af emballagen/plastposen og silkepapir, og tape det hele fast på indersiden af bøtten.

Dette kit/materialesæt er udviklet, så det understøtter FN's verdensmål nr. 14: 'Livet i havet', hvor der sættes fokus på, hvordan vi bevarer og sikrer bæredygtig brug af verdens have og deres ressourcer. Gennem den kreative proces og den efterfølgende leg er dette kit en oplagt mulighed for at tale og lære om verdensmålene

Indhold: Silk Clay i 2 forskellige farver, 4 ark silkepapir i forskellige farver, selvklæbende tape og tråd til ophæng.

Specifikationer
Varenummer977363
Enhedsæt
SæsonBasis
Ean nummer5712854399845
Detailmængde 1 sæt
Indholdsmængde 1 sæt
Motiv/form Vandmand og fisk

Levering
Der vil normalt gå 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.