Creativ Company styrker international position

Creativ Company A/S udvider sit marked i Finland og England med henholdsvis aktiekøb og forretningsovertagelse af samarbejdspartneres virksomheder

Et mangeårigt samarbejde med finske Sinelli Oy har nemlig resulteret i, at Creativ Company A/S har købt 25% af aktierne i virksomheden. Købet er en del af et generationsskifte, hvor ejeren og stifteren af Sinelli Oy, Arja Varis, har valgt at trække sig fra posten som administrerende direktør. Sinelli Oy er markedsførende i hobbybranchen i Finland med sine ti hobbybutikker og 70 medarbejdere. Creativ Company har i forvejen arbejdet sammen med Sinelli Oy om driften af salgsselskabet Creativ Company Finland.

I England har Creativ Company A/S overtaget aktiviteterne i virksomheden Art2Go, som sælger kunstner-artikler til især store skoleleverandører i England. Art2Go har tre ansatte, og ejeren, Ian Biggs, har tidligere bl.a. fungeret som agent for Creativ Companys engelske salgsselskab. Det vil han fortsat gøre med den forskel, at produkterne nu forhandles af Creativ Company A/S. Selv om Art2Go's varelager, kunder og aktiviteter overtages af Creativ Company A/S, vil Art2Go fortsat eksistere som brand.

- Vi er utroligt glade for at kunne udvide vores forretningsområder i Finland og England. Vi har haft et godt samarbejde igennem flere år med både Sinelli Oy og Art2Go, så vi ser det som en oplagt anledning til at styrke vores position på det internationale marked og vokse i de to lande, siger kommerciel direktør (CCO) og medejer af Creativ Company A/S, Anders Lindhardsen.

- Sinelli Oy har en meget stor erfaring med drift af hobbybutikker, og det forventer vi at udnytte til glæde for især vores mange engroskunder i resten af Europa. Art2Go har et sortiment, som passer til vores forretning, og så vil firmaets relationer til leverandører af skole- og undervisningsmaterialer være spændende for os at udvikle, siger Anders Lindhardsen.

Creativ Company A/S er en af branchens største aktører indenfor udvikling og salg af hobbymaterialer i Danmark. Firmaet beskæftiger 175 medarbejdere og har datter- og salgsselskaber i Sverige, Norge, Finland, England, Tyskland, Holland og Frankrig.

Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.