Creativ papir

Varenummer:
224951

Creativ papir

Varenummer:
224951
20,95 DKK
Udsolgt
(Varen er udsolgt)

Gennemfarvet papir, der kan bruges i kreative projekter. Velegnet som tegnepapir, kopipapir, printerpapir, til klip af gækkebreve m.m..

Farvet papir er en af hobbyuniversets allervigtigste basisvarer. Når du har papiret klar, har du fundamentet til langt de fleste kreative sysler. Det har en høj grad af fleksibilitet, der gør det særdeles populær. Klip det, stans det, skær det med skæremaskine eller lim det sammen. Mulighederne er tæt på det uendelige. Det skal derfor ikke undervurderes at have en stak papir liggende i skuffen at all times, for så er du klar, når kreativiteten melder sig..

Ligegyldig hvilken sæson du går ind i, er papiret en uundværlig makker i dine krea-projekter. Når foråret melder sin ankomst, kan du klippe de flotteste gækkebreve, der skal sendes ud som søde påskehilser. Så snart du når til sommer, kan din tegneglæde udfoldes på de stilrene papirark med alverdens farveblyanter, tuscher og farvekridt. Med det samme efterårets regn og rusk begynder, er du indenfor i varmen og udforsker dine skjulte evner indenfor den ældgamle foldekunst, origami. Til vinterens mørke, korte dage ud skal der spredes julestemning med din hjemmelavede julepynt i alle størrelser og former. Kreativitet går aldrig ud af sæson, derfor kan du altid bruge farvet papir. Hav det altid på lager derhjemme, så du er klar til at fordybe dig i den kreativ idé, du har i tankerne.

Specifikationer
Varenummer224951
FarveBlå
BrandPaper Concept
Enhedpk.
SæsonBasis
Ean nummer5712854295871
Papir størrelseA4
Gramvægt 80 g
Detailmængde 1 pk.
Indholdsmængde 20 ark
ark 210x297 mm
Papirformat A4
Farveblå

Levering
Der vil normalt gå 3-5 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.