FRI FRAGT: Brug koden 987216 netop nu og få fri levering, når du køber for mere end 199 kr.

Creativ karton

Varenummer
214250

Creativ karton

Varenummer
214250
35,00 DKK
På lager
3-5 hverdages levering
Skift variant

Super sortiment af gennemfarvet karton i god miljøvenlig kvalitet. Pk. med 20 forskellige farver

Limes sammen med limstift, skolelim, dobbeltklæbende tape m.m

Slip farveglæden løs hele året med denne kartonpakke. Hvis du både vil have karton til påske- og juleklip og mere til, så er Creativ karton en rigtig fin løsning og i en kvalitet der er velegnet til alverdens hobbyformål. Creativ karton er nem at klippe i for såvel små børn, som voksne og kvaliteten udmærker sig forøvrigt ved at kunne bruges i både store og små stansejern, samt være velegnet til scrapbooking. Betyder bæredygtighed og miljøet noget for dig ? Så er Creativ karton et rigtig godt valg. Denne karton er nemlig både miljømærket med den tyske standard Blaue Engel og det nordiske Svanemærke, hvilket er din tryghed for, at produktet overholder ekstra skrappe krav omkring miljøbelastning og at det er produceret af 100% genbrugspapir.

Specifikationer
Varenummer 214250
Farve Assorterede farver
Brand Colortime
Enhed ass. ark
Sæson Basis
Ean nummer 5707167862896
Gramvægt 180 g
Detailmængde 60 ass. ark
Indholdsmængde 60 ass. ark
ark 148x210 mm
Papirformat A5
Farve ass. farver

Levering
Der vil normalt gå 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Mark image Mark image Mark image Mark image
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.