Creativ Company er kåret som Europas 3. bedste arbejdsplads

Blandt ca. 1.380 virksomheder i 18 europæiske lande, blev Creativ Company i Holstebro kåret som Europas 3. bedste arbejdsplads ved en ceremoni i Paris torsdag aften

Europas 3. bedste til arbejdsmiljø. Den titel kan Creativ Company nu smykke sig med, efter at listerne over Europas bedste arbejdspladser i aftes blev offentliggjort ved en ceremoni i Paris. Det er tredje år i træk, at Creativ Company placerer sig i toppen blandt Europas bedste arbejdspladser, da virksomheden i 2009 fik en placering som Europas 6. bedste arbejdsplads og sidste år som Europas 9. bedste blandt virksomheder med under 500 ansatte. Den omfattende undersøgelse evaluerer arbejdspladserne på de fem områder: troværdighed, respekt, retfærdighed, stolthed og fællesskab. Undersøgelsen er gennemført af Great Place to Work Institute og bygger på besvarelser fra 1,5 mio. medarbejdere på 1.380 arbejdspladser i 18 europæiske lande.

"Siden vores start for snart 11 år siden, har det været vores ambition, at vi ville skabe en arbejdsplads, hvor netop de værdier, undersøgelsen måler, skulle være bærende for vores tilgang til virksomhedsdrift. Vi tror på, at tillid, fællesskab, sammenhæng og mening i arbejdslivet, giver trivsel og arbejdsglæde. Og vi ser, at det giver plads til forskellighed og mangfoldighed på vores arbejdsplads", siger Peter Nørgaard, direktør og medejer af Creativ Company.

Creativ Company blev i november 2010 kåret som Danmarks 2. bedste arbejdsplads af Great Place to Work Institute Danmark, og det er denne placering, som har dannet grundlag for indstillingen til den europæiske liste.

Creativ Company sælger hobbyartikler i det meste af Europa og beskæftiger i dag 110 medarbejdere i Danmark og 30 medarbejdere i Sverige, Norge, Finland, Holland, England, Tyskland og Kina.

Great Place to Work Institute er et internationalt research- og konsulentfirma, der arbejder for at skabe et bedre samfund ved at hjælpe arbejdspladser til at blive bedre. Instituttet er repræsenteret i 45 lande verden over og har hovedkvarter i San Francisco, USA.

 

Se også: www.greatplacetowork.dk og www.greatplacetowork-europe.com

Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.