Creativ Company blev Årets Læreplads

Ni elever fra Creativ Company stod bag indstillingen, som førte til, at deres arbejdsplads blev udnævnt som Årets Læreplads i Holstebro.

Der var ingen tvivl hos Uddannelsescenter Holstebro, da de skulle udnævne den lokale vinder af Årets Læreplads.

- Eleverne hos Creativ Company dækker både det merkantile og det tekniske område og fælles for deres indstilling er, at de lægger vægt på de udfordringer, den høje faglighed og den personlige udvikling de får hos Creativ Company, sagde Jens Knudsen, vicedirektør hos Uddannelsescenter Holstebro, ved prisoverrækkelsen 5. november.

Overrækkelsen af diplom og maleri foregik i Creativ Companys kantine, hvor de 155 nedarbejdere var samlet, da den gode nyhed blev fortalt.

De ni elever havde valgt at lave en samlet indstilling, og de havde hver især skrevet deres begrundelse på et graffiti-maleri, som var malet af én af eleverne. Jens Knudsen valgte at citere et par af elevernes begrundelser:

”Jeg er rigtig glad for, at jeg får frihed til at udvikle mine faglige kompetencer, men også min personlighed. Her er der tid til at blive et bedre menneske også. At man tager så godt hånd om eleverne og sørger for, at vi udvikler os, er jeg utroligt imponeret over. Og så er jeg bare glad for at være med i et team i rivende udvikling, hvor jeg ikke bare kigger med på sidelinjen, men faktisk er en del af holdet”, lød det bl.a. i en af elevernes begrundelser.

En anden elev skrev i sin indstilling:

”Der er ingen tvivl om, at Creativ Company er årets læreplads! Fra første dag blev jeg en del af virksomheden på lige fod med alle andre medarbejdere i huset. Det er helt klart et sted, hvor man får ansvar og bliver stillet netop de udfordringer, som passer til den enkelte. Hos Creativ Company er man ikke bare en tilfældig medarbejder – man er en del af et stærkt og varmt sammenhold”.

Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.