Pressemeddelelse

Creativ Company kåret som Danmarks anden bedste arbejdsplads

Holstebro, 18. november 2010

Siden 2006 har Creativ Company ligget i toppen blandt Danmarks bedste arbejdspladser og er nu blevet kåret som anden bedst til arbejdsglæde.

Blandt de 124 virksomheder, som i år har valgt at få deres arbejdsplads gået grundigt efter i sømmene, har Creativ Company fået en andenplads i konkurrencen om at finde Danmarks bedste arbejdsplads. Offentliggørelsen af listen fandt sted ved en festaften på Axelborg i København 18. november.

I den omfattende medarbejderundersøgelse, som bl.a. ligger til grund for placeringen, svarer 99% af Creativ Companys 100 medarbejdere, at deres arbejdsplads ”alt i alt er et rigtigt godt sted at arbejde”. Undersøgelsen er gennemført af Great Place to Work Institute.

- Vi har igennem hele vores tiårige levetid haft fokus på at udvikle arbejdsglæde, stolthed, fællesskab og mening i arbejdslivet, og den flotte placering i år viser, at disse ting ligger dybt forankret i vores medarbejdere og ledelse. Vi ved, at konkurrencen har været hård, for vi konkurrerer mod målrettede virksomheder, der lige som os selv tør at få deres arbejdsplads sat under lup. Ikke desto mindre er vores mål at gå efter at blive Danmark bedste arbejdsplads, siger Peter Nørgaard, direktør og medejer af Creativ Company.

Creativ Company arbejder især med ledelsesbegrebet Care ’n Share, som virksomheden selv har udviklet. I dette begreb ligger dels at tage et stort socialt ansvar for sine egne medarbejdere og for samfundet. Og dels at dele viden, ansvar, inspiration, læring og overskud på alle planer blandt medarbejderne.

I løbet af de sidste fire år har Creativ Company ligget i på listens top fem. Senest blev det i 2009 til en fjerdeplads. I maj i år fik Creativ Company desuden specialprisen ”Inspiring Leadership – this is not just a job” for at være den arbejdsplads i Europa, hvor medarbejderne er mest stolte af at arbejde, og blev i samme konkurrence placeret som nummer ni i europæisk arbejdsglæde.

Great Place to Work Institute er et internationalt research- og konsulentfirma med 40 afdelinger over hele verden. Visionen er at hjælpe virksomhederne med at blive gode arbejdspladser og dermed skabe et bedre samfund. Instituttet har i 26 år vurderet virksomhederne på grundlag af omfattende medarbejderundersøgelser og kulturprofiler. Ifølge Great Place to Work-modellen er en god arbejdsplads et sted, hvor man har tillid til de mennesker man arbejder for, er stolt af det arbejde man udfører og føler fællesskab med sine kolleger. Undersøgelsen måler værdier som troværdighed, respekt, retfærdighed, stolthed og fællesskab.

Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.