Stofpose

Varenummer:
499701

Stofpose

Varenummer:
499701
16,95 DKK
På lager
Levering er 1-3 hverdage
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

Praktisk pose af 100% bomuld med snørelukning i den ene side. Kan fx dekoreres med tusch og maling beregnet til tekstil, batikfarver, strygestof m.m.

Den søde, lille bomuldspose kan fragte dine små ejendele sikkert frem og tilbage, når du drager ud på kortere eller længere rejser. Læg plastik eller andet ind i posen, mens der dekoreres med tekstiltusch eller maling, så farven ikke smitter af på bagsiden. Posen til madkassen, til strømperne i kufferten, til alle småtingene til køreturen, til hækletøjet ? Den praktiske pose kan farvelægges med tekstilfarver og tilføres personlighed, så man måske har en ide om, hvad den indeholder - eller blot hvem den tilhører ? Brug den lille pose igen og igen som et alternativ til plastikposer i hverdagen og vask den efter behov i maskinen..

Din hjemmepakkede frokost kommer sikkert med på den daglige rejse til og fra kontoret. Med de fine initialer, du har brodereret i, har du sørget for, at ingen kan tage fejl af deres og din frokost.

Specifikationer
Varenummer499701
Enhedstk.
SæsonBasis
EAN5712854295987
Gramvægt 130 g
Detailmængde 1 stk.
Indholdsmængde 1 stk.
str. 21x25 cm
Farve hvid

Levering
Levering er 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 249,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du 30 dages udvidet returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.