Black Week: Spar op til 80%* på et stort udvalg af hobbyartikler - *KUN så længe lager haves. Gælder kun privatkunder. Find tilbuddene her.

Colortime Fineliner Tusch

Varenummer:
373661

Colortime Fineliner Tusch

Varenummer:
373661
41,95 DKK
På lager
Levering er 3-5 hverdage

Vandbaseret kvalitetstusch, der får din skrivelyst og tegneglæde til at vokse.

Du slipper ikke tuschen med det lækre ergonomiske greb lige foreløbig. Aldrig har tiden fløjet så hurtigt og ubemærket hen, for med tuschen kan du slappe helt af og forsætte dit kreative skriv eller tegneriet i timevis, uden hverken skrivekrampe og fingervabler. Hver en streg kan laves uden at være præcisionens mester på grund af tegnetuschens ekstra tynde og stærke filtspids. Dermed kan ekstra fine og detaljerede udtryk laves til perfektion, og det sugende papir og karton vil tage glædeligt imod hvert et bogstav og doodle, du laver med fineliner tuschen.

Så glem den klassiske tusch med den tykke filtspids, der gør dit præcisionsarbejde umuligt. Du har brug for en fineliner, der gør farvelægningen og skriveriet til en leg, ligegyldig hvor du befinder dig. Når du savner kreativ tid derhjemme, tager du fat i den ekstra detaljerede malebog, så klarer tuschen og din kreativitetsglæde resten. Roser kollegaerne din fine, håndskrevne noter, kan du takke tuschen, der er som skabt til flotte, letlæselige tekster. Aldrig mere skal stregtykkelsen gå hen og være en forhindring for dine kreative idéer, som kræver fine og tynde streger. Måske er det også tid til at genbesøge det tegneunivers, som børnene elsker, hvor du mærker roen og fordybelsen, når der koncentreres om hver eneste streg

Specifikationer
Varenummer373661
FarveSort
BrandColortime
Enhedstk.
SæsonBasis
Ean nummer5712854058025
Detailmængde 12 stk.
Indholdsmængde 12 stk.
streg 0,6-0,7 mm
Farvesort

Levering
Der vil normalt gå 3-5 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.