Colortime Fineliner Tusch

Varenummer:
373654

Colortime Fineliner Tusch

Varenummer:
373654
45,95 DKK
På lager
Levering er 1-3 hverdage
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

Vandbaseret kvalitetstusch, der får din skrivelyst og tegneglæde til at vokse.

Du slipper ikke tuschen med det lækre ergonomiske greb lige foreløbig. Aldrig har tiden fløjet så hurtigt og ubemærket hen, for skriveriet og tegneriet kan foresætte i timevis uden skyggen af skrivekrampe. Hver en streg kan du lave med præcision på grund af tegnetuschens ekstra tynde og stærke filtspids - og det sugende papir eller karton tager glædeligt imod hvert et bogstav og hver en doodle.

Glem den klassiske tusch med den tykke filtspids, der gør dit præcisionsarbejde umuligt. Du har brug for en fineliner, der gør farvelægningen og skriveriet til en leg, ligegyldig hvilket projekt, du kaster dig ud i:.

  • Lav fine, håndskrevne noter som er letlæselige for selv familien derhjemme og kollegaer på kontoret
  • Genbesøg tegneunivers, som børnene elsker, hvor du mærker roen og fordybelsen, når der koncentreres om hver eneste streg
  • Eller find en malebog for voksne, så klarer tuschen og din kreativitetsglæde resten

Specifikationer
Varenummer373654
BrandColortime
Enhedstk.
SæsonBasis
Ean nummer5712854057967
Detailmængde 12 stk.
Indholdsmængde 12 stk.
streg 0,6-0,7 mm
Farve mørk grøn

Levering
Levering er 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 249,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du 30 dages udvidet returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.