Weekend Sale: Nyd weekenden med 20% rabat på vores store udvalg af Plus Color hobbymaling. Find din rabatkode her

Cola & tuttifrutti bolsje startsæt

Varenummer:
v11237

Cola & tuttifrutti bolsje startsæt

Varenummer:
v11237

[b]Mængde:[/b] 1 portion 575 g, I alt 2,3 kg [b]Tilberedningstid:[/b] ca. 30 - 45 min. [b]Holdbarhed:[/b] 1 måned i lufttæt emballage

Total price for selected products
Din tilpasning
Kreativ idé
Cola & tuttifrutti bolsje startsæt
Cola & tuttifrutti bolsje startsæt

På lager

15,50 DKK

Oversigt
    Kreativ idé
    Sådan gør du
    Guide step %d
    Ingredienser:
    [b]Grundmasse:[/b] 1 dl vand 450 g sukker 125 g druesukker [b]Colabolsjer:[/b] 1 tsk. citronsyre 1,5 ml brun slikfarve 6 ml colaaroma [b]Tuttifruttibolsjer:[/b] 2 tsk. citronsyre 4 ml gul slikfarve 3 ml tuttifruttiaroma
    2
    [b]Redskaber:[/b] 1 lille gryde med låg (ikke aluminium) 1 vægt 1 deciliter mål 1 termometer (200oC) 1 håndklæde 1 bageplade (evt. 2 ved flere portioner) 1 teflonvæv 1 pensel 2 plastskrabere 1 sprøjte 1 saks pr. bolsjeklipper [b]Emballage:[/b] Plastposer eller anden lufttæt emballage
    Sådan gør du:
    1. Fold håndklædet og læg det på bordpladen. Læg bagepladen på håndklædet. Smør teflonvævet med ganske lidt olie på begge sider og læg det på bagepladen. Smør plastskrabere og sakse med en smule olie. 2. Kom vand, sukker og druesukker i gryden og sæt den på fuld varme med låg. 3. Når alt sukkeret er smeltet, tages låget af og termometeret sættes i gryden. 4. Kog op til nøjagtigt 162 oC og hæld massen ud på teflonvævet. 5. Vent ½ min. Tilsæt farve og citronsyre. Ælt med plastskraberne fra side til side, så farven fordeles og massen flyttes rundt på teflonvævet. 6. Når massen er lidt fastere, tilsæt smagsstoffet. Ælt videre til massen er så afkølet, at den kan æltes med hænderne. 7. Saml massen i en klump og træk korte strimler ud, efterhånden som de klippes til bolsjer eller formes til slikkepinde. Lad ikke bolsjerne røre hinanden. 8. Bolsjerne pakkes lufttæt når de er let afkølet. Læg bolsjerne i køleskab en times tid, så holder de sig bedst. Fejlfinding: Bolsjemassen krystalliserer Underlaget kan være blevet for varmt. Skift bageplade eller flyt til et nyt sted på bordpladen. Bolsjerne klistrer 1. Der kan være brugt for meget olie på teflonvæv og redskaber. 2. Luftfugtigheden i lokalet kan være for høj – luft ud.
    Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.