Code of Care

Code of Care er en selvstændig bevægelse, som er udsprunget af Creativ Companys erfaringer med at tage socialt ansvar. Bevægelsen bygger i sin enkelthed på mere omsorg og mindre egoisme.

Code of Care handler om at tage hånd om hinanden på de danske arbejdspladser, så flere trives, og færre sorteres fra. Det er ikke kun, fordi vores samfund har brug for, at alle bidrager til fællesskabet, men også fordi mangfoldighed og socialt ansvar skaber merværdi i virksomheder, organisationer og således i hele samfundet.

Det er en af Creativ Companys grundlæggere, Peter Nørgaard, som stiftede bevægelsen, fordi han brænder for at hjælpe andre og tage socialt ansvar. Det var netop én af visionerne for Creativ Company, at virksomheden skulle være en arbejdsplads, hvor der også er plads til dem, som har svært ved at få fodfæste på arbejdsmarkedet, samtidig med at det også er en god forretning for virksomheden. Peter har i sin tid hos Creativ Company oplevet, at visionen ikke kun holdt i tankerne, men også i virkeligheden. Creativ Company har således ikke alene hjulpet mennesker, som ellers var gledet ud af arbejdsmarkedet, i arbejde – det har også gjort en stor, positiv forskel for virksomheden.

Code of Care blev lanceret i april 2011 og udvikler forskellige aktiviteter i samspil med virksomheder, organisationer, myndigheder og enkeltpersoner, der er medlemmer.

Læs mere på codeofcare.dk

Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company Danmark A/S. Alle rettigheder forbeholdes.