Creativ Company er europamester i stolthed

Pressemeddelelse; Holstebro, den 20. maj 2010

Blandt 1.300 virksomheder i 17 europæiske lande, blev Creativ Company kåret som Europas 9. bedste arbejdsplads ved en ceremoni i Madrid 19. maj. Vi vandt samtidig konkurrencens specialpris for stolthed.

Tre virksomheder var nomineret til konkurrencens specialpris ”Stolthed – mere end bare et job” (på engelsk: ”Inspiring leadership – this is not just a job”), men det blev altså Creativ Company, der løb af med titlen som europamester i stolthed. Vi fik prisen bl.a. på baggrund af det store sociale ansvar, vi påtager os for personer, som har svært ved at få fodfæste på arbejdsmarkedet. I dag er 15 % af vores medarbejdere ansat på særlige vilkår, og det giver en stor stolthed, at vores arbejdsplads bidrager positivt til samfundet.

Helt i toppen af listen over de 100 bedste arbejdspladser i Europa er Creativ Company at finde på en 9. plads. Det er andet år i træk, at vi er blandt Europas ti bedste arbejdspladser, da vi i 2009 fik en placering som Europas 6. bedste arbejdsplads i kategorien med arbejdspladser på under 500 medarbejdere. Undersøgelsen er gennemført af Great Place to Work Institute og bygger på besvarelser fra medarbejdere på 1.300 arbejdspladser i 17 europæiske lande.

- Vi er fantastisk glade og stolte af at være udnævnt til at være Europas 9. bedste arbejdsplads. Siden vores start for næsten ti år siden har det været vores ambition, at vi ville opbygge en arbejdsplads, hvor jobbet for den enkelte er mere end bare et job, og hvor man kan være stolt af sin egen og hele holdets indsats, siger Peter Nørgaard, direktør og medejer af Creativ Company.

- At vi i år også får tildelt specialprisen for stolthed, er selvfølgelig med til at understrege, at vores intentioner har båret frugt. Jeg er meget ydmyg over, at samtlige medarbejdere hos Creativ Company svarer utvetydigt, at de er stolte af at arbejde hos os. Som virksomhedsleder kan jeg ikke få øje på nogen større anerkendelse, siger Peter Nørgaard.

Han har sammen med medejer og adm. direktør Lotte Littau skabt en virksomhed, som er vokset med raketfart. Creativ Company sælger hobbyartikler i det meste af Skandinavien og vi beskæftiger i dag 98 medarbejdere i Danmark og 26 medarbejdere i Sverige, Norge, Finland, Holland, England, Tyskland og Kina.

Creativ Company blev i november 2009 kåret som Danmarks 4. bedste arbejdsplads af Great Place to Work Institute Danmark, og det er denne placering, som har dannet grundlag for indstillingen til den europæiske pris. Den omfattende undersøgelse evaluerer arbejdspladserne på de fem områder: troværdighed, respekt, retfærdighed, stolthed og fællesskab.

Great Place to Work Institute er et internationalt research- og konsulentfirma, der arbejder for at skabe et bedre samfund ved at hjælpe arbejdspladser til at blive bedre. Instituttet er repræsenteret i mere end 45 lande verden over og har hovedkvarter i San Francisco, USA.

Creativ Company har i øvrigt i sidste uge tiltrukket sig international opmærksomhed med sit omdømme som attraktiv arbejdsplads, da den velansete britiske businessavis The Economist fokuserede på sundhed på arbejdspladsen i deres online-udgave. I den forbindelse bragte avisen et videointerview med vores salgsdirektør Anders Lindhardsen.

 

Relaterede links:

http://www.greatplacetowork.dk

http://www.greatplacetowork-europe.com

 

Download:

Great Place To Work logo >>

Medarbejder billede >>

Pressemeddelelsen som PDF >>

Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company Danmark A/S. Alle rettigheder forbeholdes.