Pressemeddelelse

Creativ Company køber Finlands største hobbykæde

Holstebro, 8. januar 2018

Creativ Company A/S har købt aktiemajoriteten i Finlands førende leverandør af hobbymaterialer, Sinelli Oy. Dermed fortsætter Creativ Company sin internationale vækst.

Et mangeårigt samarbejde mellem danske Creativ Company og finske Sinelli  har nu resulteret i, at majoriteten af aktierne i den finske hobbykæde er blevet solgt til Creativ Company med hovedsæde i Holstebro.

Creativ Company blev i for et år siden købt af kapitalfonden Capidea, og i den forbindelse blev der lavet en vækststrategi med et mål om at fordoble omsætningen i løbet af de næste fem år.

”Det har været på vores ønskeseddel i lang tid at få Sinelli knyttet tættere til Creativ Company som en naturlig del af vores vækststrategi. Derfor er vi meget glade for, at vi nu kan se frem til et tæt samarbejde med vores finske kolleger og sammen med dem udvikle og udvide forretningsområdet i Finland”, siger Anders Lindhardsen, adm. direktør og medejer i Creativ Company.

Sinelli driver 9 hobbybutikker og har 60 medarbejdere. Desuden sælger firmaet hobbymaterialer til engroskunder og skoler/institutioner i Finland. Creativ Company købte i 2014 25 % af aktierne i Sinelli, og har nu købt yderligere 65 %.

Creativ Company sælger hobby- og beskæftigelsesmaterialer til kunder i mere end 40 lande. Virksomheden har datter- og salgsselskaber i Sverige, Norge, Finland, England, Tyskland, Holland, Frankrig, Italien og Spanien. Med udvidelsen i Finland beskæftiger Creativ Company nu i alt 240 medarbejdere og har en omsætning på ca. 300 mio. kr.  Mellem 10 og 15 % af medarbejderne i Creativ Company er ansat på særlige vilkår som fx fleks- og skånejob.

 

Yderligere information:

Adm. direktør, Anders Lindhardsen: Tlf.:  25 45 92 63, mail: anders@cchobby.dk

Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company Danmark A/S. Alle rettigheder forbeholdes.