Velkommen til Creativ Company

Hos Creativ Company tror vi, at kreativitet, leg og læring er nøglen til at udvikle en verden i bæredygtig fremgang og vækst. Nysgerrige, kreative og legende mennesker finder nye måder at udforske og løse verdens og hverdagens problemer.

Uden kreativitet ville jorden stadig være flad

Fordybelse til din hverdag

Kreativitet, leg og læring giver også glæde i hverdagen – og hos Creativ Company kender vi følelsen af at forsvinde ind i den kreative, legende verden, hvor tiden står stille, og hverdagens hektiske liv erstattes af ro, fordybelse og fantasi – og det er vi stolte af at give videre til dig. Hos Creativ Company finder du cirka 20.000 produkter til kreativ leg, læring og udfoldelse, ligesom vi også giver dig over 4.500 idéer til, hvordan du kan bruge vores produkter og være med til at gøre ikke kun din egen verden sjovere – men også verden mere farverig.

Gå på opdagelse i vores produkter her

Find masser af idéer her

 

Kreativ forretning

Creativ Company består af mere end 350 passionerede mennesker, som hver dag glæder sig til at gøre en kreativ og legene forskel i dit liv. Vi sælger hobby- og beskæftigelsesmaterialer samt legetøj til kunder i mere end 46 lande, og vi har datter- og salgsselskaber i otte europæiske lande. Vi har fart på og er en ambitiøs og innovativ virksomhed.

Mere end 20 års leg og kreativitet sætter sig. Hos Creativ Company gør vi ikke tingene, som vi plejer, hvis det ikke længere giver mening. Kreativiteten lever i alle hjørner af vores forretning – og vi har et klart fokus på hele tiden at udvikle os som mennesker og medarbejdere, finde nye, spændende produkter og udvikle nye idéer og nye måder at gøre vores produkter tilgængelige for flere. Vi vægter bæredygtige produkter højt, ligesom vores emballage kan genbruges til nye, kreative projekter. Alt det tilsammen, tror vi, skaber en god, sund og kreativ forretning.

Se, hvordan vi arbejder med kreativitet i videoen herunder:

En særlig arbejdsplads

Siden begyndelsen i 2000 har Creativ Company været en arbejdsplads med en helt særlig dna. Vi tager ansvar for hinanden, for virksomheden og for verden omkring os. Vi har et varmt og familiært arbejdsmiljø med plads til forskellighed, nye idéer og drømme. Vi tror, at mennesker trives og præsterer bedst, når de selv har indflydelse på deres liv – og derfor er Creativ Company også en arbejdsplads, hvor den enkelte medarbejder får høj grad af frihed, ansvar og udvikling.

Vi har hjulpet mere end 850 mennesker fra vores lokalområde med fokuserede jobtræningsforløb, og i dag er 10 - 15 procent af vores medarbejdere ansat på særlige vilkår, fordi vi tror, at fysiske, psykiske eller sociale udfordringer ikke bør stå i vejen for, at man kan blive en del af en god arbejdsplads.

Læs mere om Creativ Companys sociale ansvarlighed her

Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company Danmark A/S. Alle rettigheder forbeholdes.